版主推荐=105大贴-Small Bee SAMMI---Fans讨论区
2/3/2005 2:44:00 PM (#168030)
点击统计:109051 责任编辑:沙罗
2/15/2005 12:04:00 AM (#2664872)
冬眠状态通行证 sammycheung

级别:33
诞生:1/5/2004
d人去晒边ar~???
2/15/2005 8:33:00 PM (#2670726)
冬眠状态通行证 狐狸族

级别:57
诞生:7/22/2004
我都有噶~~不过吾罗出黎啦~哈哈哈~~~
我有张SAMMI 99年来广州开演唱会的亲笔签名海报,个时第一次见到距真系真系开心到傻啊~所以我保管得好好噶~
2/15/2005 10:14:00 PM (#2671587)
冬眠状态通行证 sammycheung

级别:33
诞生:1/5/2004
(引用回贴#2670726)狐狸族:
我有张SAMMI 99年来广州开演唱会的亲笔签名海报,个时第一次见到距真系真系开心到傻啊~所以我保管得好好噶~

e
~你厉害过我 唔制啊~
2/16/2005 9:04:00 AM (#2673058)
冬眠状态通行证 SAMMY

级别:17
诞生:9/14/2003
我也是极度期待她的新歌啊~~~
2/16/2005 9:38:00 AM (#2673155)
冬眠状态通行证 狐狸族

(引用回贴#2673058)SAMMY:
我也是极度期待她的新歌啊~~~

这是每一个SAMMI FANS的愿望来的.
2/16/2005 9:42:00 AM (#2673166)
冬眠状态通行证 狐狸族

(引用回贴#2671587)sammycheung:
(引用回贴#2670726)狐狸族:

e
~你厉害过我 唔制啊~

但你D野多过我好多喔~我吾制先岩~~
2/16/2005 9:46:00 AM (#2673182)
梵音 该角色已不存在
多发两个人的嘛
2/16/2005 4:47:00 PM (#2677051)
冬眠状态通行证 狐狸族

(引用回贴#2673182)梵音:
多发两个人的嘛

你想知道谁的啊?
2/16/2005 4:55:00 PM (#2677091)
冬眠状态通行证 vt1994

级别:99
诞生:8/21/2003
我也很期待
2/16/2005 5:32:00 PM (#2677293)
sammime2003 该角色已不存在
最好搞一个sammi灌水区,支持一下
2/16/2005 7:12:00 PM (#2677904)
冬眠状态通行证 狐狸族

(引用回贴#2677293)sammime2003:

你应该向斑竹提意见啊~
2/16/2005 11:10:00 PM (#2679171)
(情去到极限什么也冲破) 该角色已不存在
好久没听到sammi的消息了
2/16/2005 11:20:00 PM (#2679223)
冬眠状态通行证 狐狸族

(引用回贴#2679171)(情去到极限什么也冲破):
好久没听到sammi的消息了

也不会啊~<长恨歌>的消息还蛮多的!
2/17/2005 12:28:00 AM (#2679566)
冬眠状态通行证 花花宇宙

级别:4
诞生:2/8/2005
最少就係我咯~~我都未唔制啊..!!
我最多都係CD..VCD..DVD咯...!!
好劲咯你地..我都要加油啦..唔可以输俾你地架..!!

PS:前几日我去咗广州~~所以好耐冇上来出水啦~~哈哈!!

我係Kin仔啊......哩个号我用来咩架...唔记得换返添....
2/17/2005 12:32:00 AM (#2679588)
冬眠状态通行证 Kin仔

级别:26
诞生:6/18/2004
好豪爽....!!
情人节都要开工..哎....!!
同我一样...情人节都要陪亲戚係广州过....!!
2/17/2005 12:33:00 AM (#2679595)

好期待啊~~~!!
好想好想听啊~~~快D出啦~~~!!
我等唔切啦....

记唔记得<LALALA>既广告啊??
赶得切赶得切赶得切.........哈哈哈....
2/17/2005 12:34:00 AM (#2679600)

有一个啊....Sammi大贴啊~~!!
2/17/2005 12:35:00 AM (#2679606)

大運行到34歲...................好惊...........

PS:点解张图係胡军网度出来既?????哈哈...!!
2/17/2005 12:38:00 AM (#2679623)

俾Kelly好过....!!
周杰伦作返首歌俾MIMI就唔错既....
如果同周杰伦合作..果部戏好明显係偏重周生....!!
2/17/2005 10:44:00 AM (#2685208)
冬眠状态通行证 wc

级别:1
诞生:8/27/2003
当然好啦!支持!
2/17/2005 1:17:00 PM (#2686648)

2005-02-17] 鄭秀文落實簽約東亞

【本報訊】(記者 李思穎) 郭啟華透露 鄭秀文早前回港度歲兼且拍護膚品廣告,已於年初六返回上海繼續拍攝《長恨歌》一片,預計要拍到三月底,導演關錦鵬和美指張叔平都是慢工出細貨,而且在造型上都較需時,每日多數是在黃昏的時分開工,雖然有點辛苦,鄭秀文都拍得好開心,非常投入。

有傳鄭秀文已落實簽約東亞唱片公司,求證郭啟華時,他沒有正面透露,不過承認一切已落實,正待公佈。

本月底安仔便會在紅館開騷,看來鄭秀文未能回港捧場,郭啟華指對方拍戲的檔期很緊密,屆時回港欣賞安仔演唱會的機會很微,自己就一定會去看,有說他和安仔之前被拍到密密斟,私交甚篤,對此,他強調二人只是茶敘,沒有其他。
2/17/2005 2:17:00 PM (#2687502)
冬眠状态通行证 狐狸族

(引用回贴#2679623)Kin仔:

讲实力架~~
加上周董讲明要与SAMMI合作的~陈小姐机会应该好低.
不过陈小姐都有优势,就系价钱够低!
2/17/2005 2:19:00 PM (#2687530)
冬眠状态通行证 狐狸族

(引用回贴#2679606)Kin仔:
大運行到34歲...................好惊...........

迷信E+野,好咪听,吾好咪吾理距囖~呵呵呵~~
2/17/2005 2:20:00 PM (#2687541)
冬眠状态通行证 狐狸族

(引用回贴#2679600)Kin仔:

有一个啊....Sammi大贴啊~~!!

最近个大帖有D帖好似俾版主删鬼左喔~~
2/17/2005 2:21:00 PM (#2687550)
冬眠状态通行证 狐狸族

(引用回贴#2679588)Kin仔:
好豪爽....!!

系广州过情人节咪爽囖~~哈哈哈~~
2/17/2005 2:22:00 PM (#2687568)
冬眠状态通行证 狐狸族

睇距演唱会把鬼咩,贪距够贱啊?
2/17/2005 2:25:00 PM (#2687597)
冬眠状态通行证 狐狸族

(引用回贴#2679566)花花宇宙:

我係Kin仔啊......哩个号我用来咩架...唔记得换返添....

你衰啦~起个甘噶名.封杀你架~
哈哈哈~~
2/17/2005 2:52:00 PM (#2687918)
冬眠状态通行证 !点解问点解い

级别:58
诞生:12/2/2004
她也该出了 都那么久了
2/17/2005 2:55:00 PM (#2687942)
冬眠状态通行证 狐狸族

(引用回贴#2687918)!点解问点解い:
她也该出了 都那么久了

系啊~都快一年无出囖~
2/17/2005 3:06:00 PM (#2687993)
sammime2003 该角色已不存在
叫那个姓许的去买块豆腐撞墙拉
2/17/2005 5:17:00 PM (#2688892)
正式通行证 AM..PM..

级别:44
作为MI的FANS当然支持自己的偶像出新碟啦.
2/17/2005 5:18:00 PM (#2688904)

有人缘就咩都好啦.
MI系2005年要努力啊.
2/17/2005 5:19:00 PM (#2688917)

我都想要SAMMI封利市啊.呵呵……
2/17/2005 5:21:00 PM (#2688922)

KELLY识做戏噶?
我都吾知添。
2/17/2005 5:22:00 PM (#2688932)

系时候发力啦,今年应该会是个丰收年。
2/17/2005 5:24:00 PM (#2688939)

我都系乜都无啊,我又要发力。
2/17/2005 6:00:00 PM (#2689168)

(引用回贴#2687597)狐狸族:
(引用回贴#2679566)花花宇宙:

你衰啦~起个甘噶名.封杀你架~
哈哈哈~~

唔通叫落错车咩..我鬼死咁中意果首歌啊...
唔想用衰晒啊~~~!!
2/17/2005 6:02:00 PM (#2689179)

(引用回贴#2687550)狐狸族:
好豪爽....!!

广州D人三唔识七...得D亲戚~~闷到我想死啊~~!!
情人节俾咗亲戚啦....
2/17/2005 6:05:00 PM (#2689200)

(引用回贴#2687502)狐狸族:
(引用回贴#2679623)Kin仔:

讲实力架~~
加上周董讲明要与SAMMI合作的~陈小姐机会应该好低.
不过陈小姐都有优势,就系价钱够低!

我都唔多中意陈小姐....

不过佢果出<熏衣草>我几中意架....表现就嘛嘛啦....
可能出戏好挂....总之我就几中意果出戏...!!

而歌既话......近排都有听过佢既<情人战>同<前世>..
虽然风格依旧唱腔一样...不过都可以接受既...
"原来想要拥抱自己..先要放得低..."我几中意句歌词...
2/17/2005 6:05:00 PM (#2689202)
冬眠状态通行证 狐狸族

(引用回贴#2689179)Kin仔:
好豪爽....!!

甘你D亲戚有无送花送公仔过你啊?
2/17/2005 6:06:00 PM (#2689213)
冬眠状态通行证 狐狸族

(引用回贴#2688922)AM..PM..:
KELLY识做戏噶?
我都吾知添。

识架~人地做过几部甘多架~
2/17/2005 6:07:00 PM (#2689219)

(引用回贴#2689202)狐狸族:
(引用回贴#2689179)Kin仔:
好豪爽....!!

甘你D亲戚有无送花送公仔过你啊?

哇...你好快手咯...!!

我亲戚??冇啊...果晚佢地渣车带我去兜风咯~~~
2/17/2005 6:08:00 PM (#2689224)
冬眠状态通行证 狐狸族

(引用回贴#2688904)AM..PM..:
有人缘就咩都好啦.
MI系2005年要努力啊.

甘咪系,人缘好咪路路通囖~
2/17/2005 6:08:00 PM (#2689226)

好想sammi揾到个好既伴侣...........加油.......
2/17/2005 6:09:00 PM (#2689229)
冬眠状态通行证 狐狸族

希望距系东亚的第一只碟会做得有声有色!
2/17/2005 6:09:00 PM (#2689231)

(引用回贴#2687530)狐狸族:

不过佢既地位已经定咗啦....都冇乜好当心~~哈哈!!

同埋只要我地Fans不离不弃就好好啦....!!
2/17/2005 6:11:00 PM (#2689255)

(引用回贴#2689229)狐狸族:
希望距系东亚的第一只碟会做得有声有色!

就係哩点先吊我瘾啊.....
唔知创作班底有冇变??
好惊Sammi+陈辉扬哩个组合冇咗啊...............!!

如果好似Leon咁..次次都+雷颂德..咁就惨啦....
雷颂德既歌都可以..不过商业味太重啦...个人觉得...
成张碟入面有一两首都可以接受..
如果好似Leon咁..成张都係........我会好惊.....哈哈~~!!
2/17/2005 6:13:00 PM (#2689271)
冬眠状态通行证 狐狸族

(引用回贴#2689231)Kin仔:

咪系,继续有人买碟,继续有人支持距D电影,边个话距差啊~
我同个个人死过!
2/17/2005 6:14:00 PM (#2689275)
冬眠状态通行证 狐狸族

(引用回贴#2689219)Kin仔:
(引用内容太长已被省略)

哇~~你死啦~~
你亲戚带你去"吹吹风"!有野啊~
2/17/2005 6:14:00 PM (#2689281)

(引用回贴#2689271)狐狸族:
(引用回贴#2689231)Kin仔:

咪系,继续有人买碟,继续有人支持距D电影,边个话距差啊~
我同个个人死过!

罗高争鞋飞死佢.............