已列为采用ANTM C5 WINNER IS NICOLE
10/14/2005 2:42:00 PM (#257038)
点击统计:49292 责任编辑:沙罗
10/31/2005 3:04:00 PM (#4272508)
冬眠状态通行证 奔_跑

级别:15
诞生:10/9/2005
(引用回贴#4272305)JOE仔:
明珠台今个星期开始做啦~~~~~~~~~而家D速度越来越快,一年可以体3个季ANTM,,正到爆!~~~~~~~~~~

REALLY?
10/31/2005 5:54:00 PM (#4273684)
普通通行证 JOE仔

级别:36
诞生:8/30/2003
(引用回贴#4272508)奔_跑:
明珠台今个星期开始做啦~~~~~~~~~而家D速度越来越快,一年可以体3个季ANTM,,正到爆!~~~~~~~~~~

REALLY?

Y Y Y Y Y
10/31/2005 8:42:00 PM (#4274873)
冬眠状态通行证 sammycheung

级别:33
诞生:1/5/2004
(引用回贴#4267992)adrianne:
KYLE俾人OUT咗????????????????点可以咁架!!!5555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555!!顶佢个肺!。。。而家剩返边几个啊。。。

BRE
JAYLA
KIM
LISA
NICOLE
NIK

final 6...kyle啊~~~~呜呜~~~
10/31/2005 8:43:00 PM (#4274876)

有无甘快啊~!!!??正~!!!虽然我无得睇 要翻学~~~
10/31/2005 8:46:00 PM (#4274893)
普通通行证 天秤座

级别:34
诞生:12/9/2003
到6强就她们就会出国比赛了喔,这次不知道会去哪个城市呢
10/31/2005 10:35:00 PM (#4275509)
普通通行证 JOE仔

(引用回贴#4274893)天秤座:

i don't know~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
11/1/2005 12:27:00 AM (#4276276)

(引用回贴#4274893)天秤座:

系哦 今次会去边呢~~~
11/1/2005 10:24:00 AM (#4277934)
普通通行证 JOE仔

原来下个星期先开始做啊,,,,今个星期系QEFTSG大结局~~~
11/2/2005 4:57:00 PM (#4288821)
adrianne 该角色已不存在

E个都系倒数第二季了。TYRA话ANTM举行6季就结束。。希望下一季会好睇D。。。今季。。失望失望。。同C3有得挥了。。哎。。
11/2/2005 4:58:00 PM (#4288829)
(引用回贴#4274873)sammycheung:
(引用回贴#4267992)adrianne:
KYLE俾人OUT咗????????????????点可以咁架!!!5555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555!!顶佢个肺!。。。而家剩返边几个啊。。。

BRE
JAYLA
KIM
LISA
NICOLE
NIK

final 6...kyle啊~~~~呜呜~~~

哎。。今年真系事事不顺了。。SAMMI威尼斯落败。。又无缘金马。。ANTM C5连我最撑的KYLE都入唔到六强。。哎。。。。无意思了。。。
11/2/2005 5:01:00 PM (#4288841)
普通通行证 JOE仔

(引用回贴#4288821)adrianne:

E个都系倒数第二季了。TYRA话ANTM举行6季就结束。。希望下一季会好睇D。。。今季。。失望失望。。同C3有得挥了。。哎。。

5系啊FA////C3好难体啊~~~~~~~~~~无个中意,,YAYA之后发展D相都好一般~~
11/2/2005 5:47:00 PM (#4289048)

哎 唔好提金马拉...
kyle 啊~~~哎~~~
11/2/2005 11:22:00 PM (#4291347)
普通通行证 JOE仔

点解顿觉呢度成为怨妇群?
11/2/2005 11:36:00 PM (#4291471)
(引用回贴#4288841)JOE仔:

5系啊FA////C3好难体啊~~~~~~~~~~无个中意,,YAYA之后发展D相都好一般~~

我就系知C3好睇咯。。我都有小小觉得。。哩季都几难睇。。。C3话晒都有ANN同AMANDA。。。
11/3/2005 3:38:00 PM (#4295384)
普通通行证 JOE仔

(引用回贴#4291471)adrianne:

我就系知C3好睇咯。。我都有小小觉得。。哩季都几难睇。。。C3话晒都有ANN同AMANDA。。。

AMANDA而家成个啊婆甘啊..阴公~~~~~~~~
11/3/2005 8:13:00 PM (#4297023)
(引用回贴#4295384)JOE仔:
(引用回贴#4291471)adrianne:

AMANDA而家成个啊婆甘啊..阴公~~~~~~~~

系啊。。哈。。我都有见到。。唔知点解距唔KEEP住比赛时个LOOK。金长发真系超靓。。。而家,,阿婆倒唔似。。讲真就好似师奶咯。。。
11/3/2005 10:18:00 PM (#4297802)
普通通行证 JOE仔

(引用回贴#4297023)adrianne:
(引用内容太长已被省略)

哎~~~~~~~~~~~~~大部分都大不如前。。

不过C4个Britney又KEEP得几好哦
~~~~~~~~~~~
11/4/2005 11:24:00 AM (#4300697)

(引用回贴#4297802)JOE仔:

~~~~~~~~~~~

Britney几正 我几中意距好开心嘅性格
amanda果阵几好 家下我无见过就唔知距点拉~~~哈哈
不过amanda只眼唔系有问题咩???比赛果阵已经话距就快盲噶拉哦 好可怜阿~~~
11/4/2005 12:47:00 PM (#4301332)
普通通行证 JOE仔

原来TVB系6号做啊,姐后日,大家扑实电视啦~~~~~~~~
11/4/2005 1:51:00 PM (#4301844)

(引用回贴#4301332)JOE仔:
原来TVB系6号做啊,姐后日,大家扑实电视啦~~~~~~~~

睇唔到 要翻学...哎 睇英文无字幕版炸我~~~
睇到一旧旧 明d唔明d~~~哈哈
11/4/2005 10:28:00 PM (#4304871)
普通通行证 JOE仔

哇,头先体明珠台已经有预告了,,,,好似好紧凑甘播~~~~~~~~~~
11/4/2005 11:12:00 PM (#4305113)

(引用回贴#4304871)JOE仔:
哇,头先体明珠台已经有预告了,,,,好似好紧凑甘播~~~~~~~~~~

正~!!!
11/4/2005 11:14:00 PM (#4305118)
普通通行证 天秤座

(引用回贴#4300697)sammycheung:
(引用回贴#4297802)JOE仔:

~~~~~~~~~~~

Britney几正 我几中意距好开心嘅性格
amanda果阵几好 家下我无见过就唔知距点拉~~~哈哈
不过amanda只眼唔系有问题咩???比赛果阵已经话距就快盲噶拉哦 好可怜阿~~~

好似系30岁之前会盲。。。。的确系好可惜,区对眼好靓,不过剪左个短发,感觉难睇左好多。。。
11/4/2005 11:21:00 PM (#4305153)
普通通行证 天秤座

(引用回贴#4305113)sammycheung:
(引用回贴#4304871)JOE仔:

正~!!!

感觉C5噶相片好似无咩靓女,希望睇真人会吾同D咯。。。。我觉得C4噶女仔比较好D,总体上比其他季度的选手都特别,好似样怪怪地噶LLUVY....火爆噶BRANDY,。。。。改邪归正的TIFFANY AND 好淑女噶REBECCA。。。。大只噶MICHELLE。。。纵有前5名果几个印象都好深。。。。
11/5/2005 9:39:00 AM (#4307645)
普通通行证 JOE仔

我觉得呢辑相拍得几好~好似个个无乜间隙甘播,好老友///////

附件:1.bmp
附件:2.bmp
附件:5.bmp
附件:6.bmp
附件:8.bmp
11/5/2005 11:15:00 AM (#4308284)
zhtian 该角色已不存在
这些照片哪里可以看到啊?
11/5/2005 12:35:00 PM (#4308747)

(引用回贴#4307645)JOE仔:

呢d人都比赛完拉 重可以有乜间隙哦 哈哈
11/5/2005 12:37:00 PM (#4308762)

(引用回贴#4308284)zhtian:

第一页个官方网站有得睇
11/5/2005 3:13:00 PM (#4309870)
普通通行证 JOE仔

(引用回贴#4308284)zhtian:

http://www.livejournal.com/community/topmodel/919475.html#cutid1

呢个ADD啦~
11/5/2005 5:45:00 PM (#4310834)
无效通行证 Top新人

级别:14
诞生:9/18/2005
不错
11/5/2005 6:01:00 PM (#4310932)
无效通行证 vv72wwzz

级别:0
诞生:9/4/2005
哇~~
11/6/2005 12:54:00 AM (#4313449)
无效通行证 xfg

级别:1
诞生:8/17/2005
有水准的说
11/6/2005 9:32:00 PM (#4318682)
普通通行证 JOE仔

哇,,岩体完。。。呢季5错呀~~~

NICOLE,KIM,LISA都5错呀~!~~~;LISA行天桥几有型~~~CRYN既故事几令人感动~~~~~~~~~~~~

卡卡,又开始追噶~~~~~~~~~
11/6/2005 9:58:00 PM (#4318828)
(引用回贴#4318682)JOE仔:

NICOLE,KIM,LISA都5错呀~!~~~;LISA行天桥几有型~~~CRYN既故事几令人感动~~~~~~~~~~~~

好惨啊。。我要星期二先返到深圳。。第一集已经错过了。。第二集唔可以错过。。。
11/6/2005 10:17:00 PM (#4318928)
普通通行证 JOE仔

(引用回贴#4318828)adrianne:

好惨啊。。我要星期二先返到深圳。。第一集已经错过了。。第二集唔可以错过。。。

恩,下个星期先开始第一辑相~~~~
11/6/2005 10:18:00 PM (#4318935)
普通通行证 天秤座

我觉得最靓噶系NIK 同KYLE。。。。不过可惜KYLE已经淘汰,
11/7/2005 1:55:00 AM (#4320468)
冬眠状态通行证 算了吗

级别:5
诞生:5/19/2005
11/7/2005 11:28:00 AM (#4322058)
冬眠状态通行证 奔_跑

级别:15
诞生:10/9/2005
想问问结果是谁赢了?
11/7/2005 10:39:00 PM (#4326225)

(引用回贴#4322058)奔_跑:
想问问结果是谁赢了?

美国方面都未比赛完啊~~~
11/7/2005 10:42:00 PM (#4326249)

LISA影相都行CATWALK都好好
BRE都系

个人真系唔中意KIM 因为距影相真系唔掂咯 我觉得...
行CATWALK重衰~~~

我觉得lisa有冠军相
但系距同JAYLA都唔得人中意
11/7/2005 10:43:00 PM (#4326252)

adrianne,JOE仔...
睇英文版米快咯 哈哈
11/8/2005 9:43:00 AM (#4327735)
普通通行证 JOE仔

(引用回贴#4326225)sammycheung:
想问问结果是谁赢了?

赛完啦~~~~未播完匝~~~
11/8/2005 9:43:00 AM (#4327739)
普通通行证 JOE仔

(引用回贴#4326252)sammycheung:
adrianne,JOE仔...
睇英文版米快咯 哈哈

个个THU返到公司到下昼就上UPN噶~
11/8/2005 5:11:00 PM (#4330522)

(引用回贴#4327735)JOE仔:
(引用回贴#4326225)sammycheung:
想问问结果是谁赢了?

赛完啦~~~~未播完匝~~~

哈哈 系啊~~~所以我地都重系唔知边个赢 哈哈
11/10/2005 11:03:00 PM (#4348101)

今季去左英国伦敦~~~
呢辑相几中意 唔知点解 无OUT人~~~

PS 呢辑KIM影得几好 上一辑已经有好大改变 呢辑都好正~
11/11/2005 9:58:00 AM (#4350250)
普通通行证 JOE仔

(引用回贴#4348101)sammycheung:
今季去左英国伦敦~~~

PS 呢辑KIM影得几好 上一辑已经有好大改变 呢辑都好正~

米就系之前OUT左2个呢集无OUT,,况且呢辑个个都表现得5错....
11/11/2005 11:34:00 AM (#4350699)

(引用回贴#4350250)JOE仔:
今季去左英国伦敦~~~

米就系之前OUT左2个呢集无OUT,,况且呢辑个个都表现得5错....

未down 所以重未知原因~~
不过讲真 呢辑真系好好~~~
11/11/2005 11:42:00 AM (#4350734)
普通通行证 JOE仔

(引用回贴#4350699)sammycheung:
今季去左英国伦敦~~~

我对NIK无感觉,不过呢辑我觉得距发挥5错,.......
11/12/2005 1:13:00 PM (#4358418)

(引用回贴#4350734)JOE仔:
今季去左英国伦敦~~~

我对NIK无感觉,不过呢辑我觉得距发挥5错,.......

ANTM经常都会有同一集out两个嘅情况
今次竟然...无out人 都算一个好大嘅突破~!!!
11/12/2005 2:31:00 PM (#4358945)
今季去左英国伦敦~~~

啊...SAMMY...可能因为我只睇左前面几集..我觉得D相无乜新意..又乜突破...未睇到后面...乜后面真系甘正架?甘比起C2同C4嘞?死啦我OUT晒啦...先睇到第五集...后面D战况都唔知发展成点...SAMMY可否系度讲来听下啊...