已列为采用ANTM C5 WINNER IS NICOLE
10/14/2005 2:42:00 PM (#257038)
点击统计:49301 责任编辑:沙罗
11/13/2005 12:02:00 AM (#4362020)
冬眠状态通行证 sammycheung

级别:33
诞生:1/5/2004
(引用回贴#4358945)adrianne:
(引用回贴#4350699)sammycheung:
(引用回贴#4350250)JOE仔:
(引用回贴#4348101)sammycheung:
今季去左英国伦敦~~~
呢辑相几中意 唔知点解 无OUT人~~~

PS 呢辑KIM影得几好 上一辑已经有好大改变 呢辑都好正~

米就系之前OUT左2个呢集无OUT,,况且呢辑个个都表现得5错....

未down 所以重未知原因~~
不过讲真 呢辑真系好好~~~

啊...SAMMY...可能因为我只睇左前面几集..我觉得D相无乜新意..又乜突破...未睇到后面...乜后面真系甘正架?甘比起C2同C4嘞?死啦我OUT晒啦...先睇到第五集...后面D战况都唔知发展成点...SAMMY可否系度讲来听下啊...

好难讲噶哦~~~
尽量讲下拉~!!!

diane out左果集 即系janice影相果集d相几正咯
coryn同lisa就狂闹咯 lisa不停甘批评其他参赛者 提好多"意见" 搞到个个都孤立距
之后两个又和好 不过coryn太man拉 就out左拉

kyle系janice影相果集同之后一集(即系coryn out果集)嘅比赛里面都赢左 d相都唔错

点知到左第7集 一开始tyra帮距地"化妆"影左辑黑白照
之后又要扮晒playgirl甘 同ford部车影
可能kyle影黎影去都得个靓样
完全表现唔出每一辑相嘅味道
tyra话距:"好有潜质 但系唔知点样用出黎 拥有所有参赛者里面最靓嘅样 最好嘅身材 最好嘅潜质 但系用唔到出黎"
甘就out左拉

之后一集系回顾

跟住即系呢个星期拉 最后六强 点知jayla同nicole最差两个
但系都无out到人
下星期就去london拉...(呢集我未睇)...

大概就系甘咯 你重想知d乜阿?你讲我尽量回答你拉
因为我虽然听得明 但系都唔可以完全明白咯...哈哈

c2我无睇 c4我先正式开始狂追嘅
c4我好中意 呢季我觉得无得比咯
d相嘅主题唔够好 太普通
除左整容果集几好 同埋呢集broing men都ok(个个都表现得几好)之外 其他太普通拉
第一辑相主题其实唔错 但系个个都...所以我无个中意
之后"对比" 即系两个人影同一件衫 同之后嘅所谓"秘密"都超平凡
车广告都唔掂...即使系比鬼追果辑都唔多好咯~~~

唔知你明唔明呢~!?有乜唔明再问拉~!嘻嘻
11/13/2005 7:28:00 PM (#4367786)
冬眠状态通行证 takid

级别:23
诞生:12/8/2003

jayla原來咁bitch

我接受唔到~
11/13/2005 7:29:00 PM (#4367798)

(引用回贴#4367786)takid:

jayla原來咁bitch

我接受唔到~

系啊 好憎距啊~~~
我家下觉得JAYLA重衰过LISA啊~~~
11/13/2005 7:41:00 PM (#4367892)
冬眠状态通行证 takid

级别:23
诞生:12/8/2003

不過還是很挺JAYLA的說

發張簽名照先~

11/13/2005 11:35:00 PM (#4369615)
普通通行证 JOE仔

级别:36
诞生:8/30/2003
哇,,,,,,,,,,victoria's secret 2005好正啊~
11/13/2005 11:47:00 PM (#4369697)
普通通行证 JOE仔

poD相先

HEIDI KLUM呀~

ADRIANA LIMA

GISELE

KAROLINA

黑珍珠NAOMI

最后梗系我地既ANTM老大,,,,,,,,,TYRA噶~
听讲系距最后一年行VS既秀~~哎~

11/15/2005 1:34:00 PM (#4380496)
adrianne 该角色已不存在
(引用回贴#4362020)sammycheung:
(引用内容太长已被省略)

唔该SAMMY啊...我大概明白个走势系点样了...你英文好掂喔!~~对E委依然系有小小失望...无乜特别想追落去既欲望...唔关KYLE俾OUT一事...只关无乜特别突出的选手.我由C1开始追.我个人认为哩辑系五季中最差一季.
C1有ELYSE同ADRIANNE.C2仲多..SHANDI YOANNA APRIL.
C3虽然难睇但系有ANN, AMANDA甘样的选手..C4仲加唔驶讲了.KEENYAH虽然又贱又肥又样衰但距行CAT WALK确实超正.仲有BRITNEY.MICHEAL.REBBECA.CHRISTINE.当然NAIMA同KAHLEN仲加唔驶讲啦.实至名归冠亚军.

p.s 今年唔知点解会俾MISS J做评委.我非常讨厌距个金鱼嘴..距仲成日讲人地嘴似金鱼...如果MR. JAY做好好多...
11/15/2005 2:41:00 PM (#4380944)

(引用回贴#4380496)adrianne:
(引用回贴#4362020)sammycheung:

唔该SAMMY啊...我大概明白个走势系点样了...你英文好掂喔!~~对E委依然系有小小失望...无乜特别想追落去既欲望...唔关KYLE俾OUT一事...只关无乜特别突出的选手.我由C1开始追.我个人认为哩辑系五季中最差一季.
C1有ELYSE同ADRIANNE.C2仲多..SHANDI YOANNA APRIL.
C3虽然难睇但系有ANN, AMANDA甘样的选手..C4仲加唔驶讲了.KEENYAH虽然又贱又肥又样衰但距行CAT WALK确实超正.仲有BRITNEY.MICHEAL.REBBECA.CHRISTINE.当然NAIMA同KAHLEN仲加唔驶讲啦.实至名归冠亚军.

p.s 今年唔知点解会俾MISS J做评委.我非常讨厌距个金鱼嘴..距仲成日讲人地嘴似金鱼...如果MR. JAY做好好多...

多谢哦 我英文水平都好有限噶~~~听得明甘咯
我都觉得呢季几失望 kyle走左...
又无边个特别突出...
lisa唔错 虽然份人就...
11/16/2005 10:04:00 PM (#4391621)
冬眠状态通行证 你今日饮左未

级别:26
诞生:6/4/2004
看了C3C4的那些MODEL合照,为什么我看不到我最喜欢的KAHLEN阿~
11/17/2005 11:39:00 AM (#4394774)
普通通行证 JOE仔

(引用回贴#4391621)你今日饮左未:
看了C3C4的那些MODEL合照,为什么我看不到我最喜欢的KAHLEN阿~

点会无啊?
11/17/2005 8:11:00 PM (#4398019)

OH~!!! LISA WAS ELIMINATED!!!
好shocking 啊 ~~!!!!

天啊 ANTM 髮生乜事啊????????????????
11/17/2005 9:28:00 PM (#4398469)
情傷 该角色已不存在
真是惨啊!!!
11/18/2005 10:32:00 AM (#4401791)
普通通行证 JOE仔

好采5系NICOLE同KIM姐......

其实我觉得呢辑映得最丑系JAYLA,,点解5OUT距~~~~`````
11/18/2005 11:07:00 AM (#4402045)

(引用回贴#4401791)JOE仔:

其实我觉得呢辑映得最丑系JAYLA,,点解5OUT距~~~~`````

系咯 jayla表现越黎越差竟然唔out距~~~
lisa呢辑都唔错阿 点解要out~!?
11/18/2005 11:12:00 AM (#4402085)
普通通行证 JOE仔

(引用回贴#4402045)sammycheung:

就系,林5名,,可能真系TWIGGY话斋:个性太强但5系太似一个MODEL..哎..我中意既就甘被OUT左一个了
11/18/2005 11:28:00 AM (#4402178)

(引用回贴#4402085)JOE仔:

就系,林5名,,可能真系TWIGGY话斋:个性太强但5系太似一个MODEL..哎..我中意既就甘被OUT左一个了

我一直觉得lisa系影相影得最好嘅一个
竟然...哎...
希望下一个系kim...唔系有心同你作对
但系我真系好唔中意距... 个人意见...

我觉得nik同bre有冠军相多过班白人~~~
11/18/2005 12:29:00 PM (#4402605)
普通通行证 JOE仔

(引用回贴#4402178)sammycheung:
(引用回贴#4402085)JOE仔:

我一直觉得lisa系影相影得最好嘅一个
竟然...哎...
希望下一个系kim...唔系有心同你作对
但系我真系好唔中意距... 个人意见...

我觉得nik同bre有冠军相多过班白人~~~

呵呵,我又好中意KIM喔虽然距行CATWALK一般,,,,NIK我就真系无感觉...
11/18/2005 3:16:00 PM (#4403536)

(引用回贴#4402605)JOE仔:

nik我觉得一般拉
其实我觉得jayla几靓噶 但系距份人好似...同lisa有得挥...
讲行catwalk就梗系bre行得最好拉...
kim行catwalk真系好唔掂 我谂好难赢 除非距默默甘练得好劲拉~~~哈哈
11/18/2005 3:36:00 PM (#4403661)
普通通行证 JOE仔

(引用回贴#4403536)sammycheung:

nik我觉得一般拉
其实我觉得jayla几靓噶 但系距份人好似...同lisa有得挥...
kim行catwalk真系好唔掂 我谂好难赢 除非距默默甘练得好劲拉~~~哈哈

BRE行得好好嘎???无留意,我只体左2集,......
11/18/2005 3:37:00 PM (#4403666)
普通通行证 JOE仔

慢慢体罗去先得,,有排体,,
11/18/2005 9:08:00 PM (#4405758)

(引用回贴#4403661)JOE仔:
(引用回贴#4403536)sammycheung:

nik我觉得一般拉

BRE行得好好嘎???无留意,我只体左2集,......

bre行得超好 个个评判都赞距行得够pro阿~~~哈哈
11/19/2005 10:02:00 AM (#4408135)
GZ风儿 该角色已不存在
不喜欢女人相
11/19/2005 12:23:00 PM (#4408871)

(引用回贴#4408135)GZ风儿:
不喜欢女人相

不喜欢就别看阿~!!!
无聊 又要看又要赚经验~~~
11/21/2005 10:41:00 AM (#4419574)
普通通行证 JOE仔

大变身后真系个个都好靓,无一个5中意既..就体距地发展如何了~

NICOLE今个星期张相真系绝顶正啊
11/21/2005 4:43:00 PM (#4421661)

(引用回贴#4419574)JOE仔:
大变身后真系个个都好靓,无一个5中意既..就体距地发展如何了~

即係邊張啊 ???
我諗妳睇明珠臺嘎啦~~~
我無睇啊 我睇美國版~~!!!
11/22/2005 10:14:00 AM (#4425885)
普通通行证 JOE仔

(引用回贴#4421661)sammycheung:

即係邊張啊 ???

乜5系一样既咩除左呢边慢好多集同有中文字幕之外,,,,内容应该一样挂......
2个MODELS 着同一款果张~``````````
11/22/2005 2:02:00 PM (#4427210)

(引用回贴#4425885)JOE仔:
(引用回贴#4421661)sammycheung:

即係邊張啊 ???

乜5系一样既咩除左呢边慢好多集同有中文字幕之外,,,,内容应该一样挂......
2个MODELS 着同一款果张~``````````

係一樣啊~~~
唔知播到邊集啫~!哈哈
11/24/2005 5:04:00 PM (#4440834)
普通通行证 JOE仔

ON NO,,我个阿KIM比人CUT左~``````````````
11/24/2005 7:43:00 PM (#4441744)

(引用回贴#4440834)JOE仔:
ON NO,,我个阿KIM比人CUT左~``````````````

係啊 我頭先上網先知...
呢輯的確影得唔好咯距...
11/24/2005 7:52:00 PM (#4441780)

讲下呢辑自己既感受先
KIM我觉得距挨到家下已经好难得
今个星期无论个POSE定个FACE都好唔掂...

NIK呢个星期近照都好唔得啊!!!
超丑...

NICOLE同JAYLA唔错...尤其系NICOLE...个样好靓...
JAYLA可能系侧面既关系拉...SO...OK拉

BRE尚算OK...有少少痴呆感觉 无精神...

最后四强拉...好好睇拉...好紧张啊!!!
11/24/2005 9:04:00 PM (#4442168)
肥仔平 该角色已不存在
我都好喜欢NIKOLE同JAYLA!~!~但我觉得BRE既表情始终如一!~
11/25/2005 9:32:00 AM (#4444301)
普通通行证 JOE仔

(引用回贴#4441744)sammycheung:

我林如果KIM对眼focus on camera效果会好好多,同埋,距个广告个页面设计都太核突了挂,放D假既torso都有,边鬼个整嘎??间接影响评分啊.....NIK今个星期个嘴唇5知咩回事,厚到呀~~

NICOLE靓到呀~~表情好恬静~~哎,,而家OUT静距了,,体下距可以去到边个位噶~`
11/25/2005 11:08:00 AM (#4444830)

(引用回贴#4444301)JOE仔:
(引用回贴#4441744)sammycheung:

我林如果KIM对眼focus on camera效果会好好多,同埋,距个广告个页面设计都太核突了挂,放D假既torso都有,边鬼个整嘎??间接影响评分啊.....NIK今个星期个嘴唇5知咩回事,厚到呀~~

NICOLE靓到呀~~表情好恬静~~哎,,而家OUT静距了,,体下距可以去到边个位噶~`

NIK条唇真系...差D吓死...
11/25/2005 12:26:00 PM (#4445311)
普通通行证 JOE仔

5知点解我而家有预感,,FINAL FASHION SHOW系NICOLE同BRE之争~```````````````
11/25/2005 3:30:00 PM (#4446275)

(引用回贴#4445311)JOE仔:
5知点解我而家有预感,,FINAL FASHION SHOW系NICOLE同BRE之争~```````````````

拭目以待 睇下妳預感如何...
我覺得喺nik同bre...哈哈
11/25/2005 8:58:00 PM (#4447609)
冬眠状态通行证 天边彩霞

级别:67
诞生:11/7/2005
好好啊
11/25/2005 11:09:00 PM (#4448191)
哇。。。恭喜SAMMY嘅贴已经到咗第十页了。。睇嚟都好多人支持你喔。哈~~~

好耐冇上过嚟了。。今日上嚟梗喺要撑下你个场啦。。。

LISA俾人OUT。。。哎。。我之前就话LISA同KIM影相喺最好嘅两个。。。点解LISA俾OUT咗嘞。。。

哈。。不过我都冇咩失望嘅感觉。。因为我唯一钟意个个KYLE都俾人OUT咗。。

p.s   知唔知哩排有乜好听啲嘅女歌手嘅歌听啊?。。。好似好耐冇听过新歌了。。。哎。。。SAMMI姐几时先出返嚟出碟。。。等死我了。。。近排唯有揾返佢以前啲旧歌解下渴先````
11/25/2005 11:20:00 PM (#4448244)
喺嘞....我想问下你哋对于第五辑"密码"同第六辑嘅睇法?......

我个人就认为....非常之...唔可以接受...咁都可以拿嚟做比赛嘅主题?...同埋第五辑我真喺无睇出边个细节同"密码"有关...有啲不知所谓...喺唔喺揾唔到主题了...唔似C4嘅"案发现场" "七宗罪"   "狂欢"   "扮动物"  ....场场有睇头...

仲有嘞...第四辑扮鬼个个喺唔喺MISS J嚟架?总之唔理喺边个扮...我觉得扮到好差...又假又做作...
11/26/2005 6:50:00 PM (#4451441)
普通通行证 天秤座

级别:34
诞生:12/9/2003
讲真,呢季噶女仔嘛嘛,真系无边个十分中意,NIK果张相真系吓人得可以了,、、、、、
11/27/2005 1:12:00 AM (#4452946)

(引用回贴#4448191)adrianne:
哇。。。恭喜SAMMY嘅贴已经到咗第十页了。。睇嚟都好多人支持你喔。哈~~~

好耐冇上过嚟了。。今日上嚟梗喺要撑下你个场啦。。。

LISA俾人OUT。。。哎。。我之前就话LISA同KIM影相喺最好嘅两个。。。点解LISA俾OUT咗嘞。。。

哈。。不过我都冇咩失望嘅感觉。。因为我唯一钟意个个KYLE都俾人OUT咗。。

p.s   知唔知哩排有乜好听啲嘅女歌手嘅歌听啊?。。。好似好耐冇听过新歌了。。。哎。。。SAMMI姐几时先出返嚟出碟。。。等死我了。。。近排唯有揾返佢以前啲旧歌解下渴先````

KIM都已经out左...

kyle...好挂住距噶靓样阿!!!

我都对呢季好失望 无论主题定d人嘅素质都比唔上上季

到家下为止 我净系觉得整容果辑好d...

sammi应该无甘快出碟拉 我都好想距出碟阿!!!
janice岩出碟 可以听下
11/27/2005 1:18:00 AM (#4452966)

(引用回贴#4448244)adrianne:
喺嘞....我想问下你哋对于第五辑"密码"同第六辑嘅睇法?......

我个人就认为....非常之...唔可以接受...咁都可以拿嚟做比赛嘅主题?...同埋第五辑我真喺无睇出边个细节同"密码"有关...有啲不知所谓...喺唔喺揾唔到主题了...唔似C4嘅"案发现场" "七宗罪"   "狂欢"   "扮动物"  ....场场有睇头...

仲有嘞...第四辑扮鬼个个喺唔喺MISS J嚟架?总之唔理喺边个扮...我觉得扮到好差...又假又做作...

果辑应该系叫"秘密" secret...
系呢张相之前 距地系有一个广告嘅 系广告中 距地要讲一个自己嘅秘密 so...叫秘密咯...but 真系超平凡...

第六辑系车果辑 个个扮q晒playgirl重要核鬼突突d形象...
天阿 买广告唔洗卖成甘挂...

系阿 果只鬼的确系miss j...超搞野之余 家下我超憎距条唇同份人...janice走左 距基本上可以话系取代左janice做衰人嘅角色...个样又衰讲野又系甘衰...不过无同tyra顶嘴...

哎...antm5...超失望之余 同样希望冠军会真系令我地觉得值得摞咯...

ps...我都好开心 呢张贴终于冲破10页拉
多谢大家g持...我一定会即时尽快更新d相噶拉
大家多d上黎交流下拉!!!嘻嘻
11/27/2005 6:31:00 PM (#4455982)
普通通行证 JOE仔

今晚又有得体了,下个星期Project Runway两个钟大结局呀~~~~~~
11/27/2005 10:08:00 PM (#4457167)
普通通行证 JOE仔

体完呢集,,喇~~~~~~~~无咩意见!!!
11/28/2005 11:12:00 AM (#4459612)

(引用回贴#4455982)JOE仔:
今晚又有得体了,下个星期Project Runway两个钟大结局呀~~~~~~

系啊 不过AUSTIN都走左。。。哎。。。
JAY系冠军
11/28/2005 1:58:00 PM (#4460346)

这个seson看好jayla和nicole咯~
11/28/2005 2:03:00 PM (#4460363)

有没有人知道kahlen的近况阿~好挂住她阿~
11/28/2005 2:17:00 PM (#4460432)

麻烦楼主有空帮我找找kahlen的照片啊~
我英文水平不好~很多英文都看不懂
我只是记得26个英文字母,和超过两个英文字母组合的英文单词~
11/28/2005 4:02:00 PM (#4460941)
普通通行证 JOE仔

(引用回贴#4460363)你今日饮左未:
有没有人知道kahlen的近况阿~好挂住她阿~[/si

我好爱KAHLEN嘎
11/28/2005 4:14:00 PM (#4461000)

哇 突然又提起kahlen嘅???
我都掛住距啊 之前三星手機果度d相有
antm catwalk show都有
其他就唔多清楚 好難搵啊
...
11/28/2005 4:43:00 PM (#4461150)

我看了三星手机那一辑相片,但是我真的认不出她,antm的cat walk show?在那里可以找得到阿~我想看~