版主推荐=105大贴-Small Bee SAMMI---Fans讨论区
2/3/2005 2:44:00 PM (#168030)
冬眠状态通行证 Kin仔

级别:26
诞生:6/18/2004
"深呼吸等适合时候孤男寡佬会连线~深呼吸等适合时候一场交战"
Sammi Fans一齐黎哩度撑Sammi啦....!!
日后有咩疑问啊..讨论啊..投票啊..行踪啊..Fans交流等...
都可以係哩度留言架....!!
因为我好少上广同...最多係o黎声色版倾下Sammi...
我觉得大家讨论Sammi係好多...
不过讲到交流就好少啦....!!
希望大家多多支持啦....!!

最后为咗方便大家..我就发D我较多上去既Sammi网啦..
如果大家有其他既都可以分享下...

http://www.smallbeesammi.com/  (Sammi会上去留言既)

星秀传说:http://www.sammicn.net/

郑秀文fans联盟:http://www.onlysammi.com/forum/

秀盟社区:http://www.sammiworld.com/bbs/

入面有连接架啦...自己睇啦..!!!

Sammi讲过..团结就是力量架..!!haha....

点击统计:108919 责任编辑:沙罗
1/16/2005 12:45:00 AM (#2480870)
高级通行证 汕头

级别:1
诞生:10/1/2004
很有看头
1/16/2005 9:30:00 AM (#2482014)
冬眠状态通行证 狐狸族

级别:57
诞生:7/22/2004
其实现在大家只看到其中的2个,仲有一个LOOK系无出到架~可能系无咩特点挂,SAMMI系长头发,着到好高贵架~可惜~
1/16/2005 12:42:00 PM (#2483121)

好靓啊...!!

同埋大家有冇Sammi最新果个SK-2既广告下载啊?
我冇睇电视啊...我好想睇!!
听讲好靓啊~~~
1/16/2005 1:42:00 PM (#2483716)
正式通行证 AM..PM..

级别:44
诞生:8/21/2003
我系武汉都无电视睇啊!!我都好想睇啊.....
1/16/2005 9:00:00 PM (#2486710)
冬眠状态通行证 狐狸族

(引用回贴#2483121)Kin仔:
好靓啊...!!
听讲好靓啊~~~

最近成日都系睇到刘小姐个个“36岁变26岁”的广告咋!无SAMMI喔~期待ING~
1/16/2005 9:59:00 PM (#2487164)
S希+希S 该角色已不存在
(引用回贴#2486710)狐狸族:
(引用回贴#2483121)Kin仔:
好靓啊...!!
听讲好靓啊~~~

最近成日都系睇到刘小姐个个“36岁变26岁”的广告咋!无SAMMI喔~期待ING~

未见过,刘大姐就见得多了.
SAMMI讲D广告词好搞笑的..
1/18/2005 7:08:00 PM (#2498465)
FIRE-ME 该角色已不存在
谢谢分享
2/3/2005 3:42:00 PM (#2593038)
冬眠状态通行证 狐狸族

咪整得几好~~
努力啦!!!
(我吾喜欢最后个张相,有个无聊人系度)
2/3/2005 3:46:00 PM (#2593057)
Seven仔 该角色已不存在
呢件衫正啊,不过Sammi着咩都甘好睇既。
2/3/2005 4:00:00 PM (#2593142)

(引用回贴#2593038)狐狸族:
咪整得几好~~
努力啦!!!

多谢~~~
好~~~我即刻改咗佢~~~
我都觉得好眼冤~~~~!!!!
2/3/2005 4:05:00 PM (#2593195)
冬眠状态通行证 狐狸族

(引用回贴#2593142)Kin仔:
咪整得几好~~
努力啦!!!

多谢~~~

咪就系~~~~罗人做新闻已经贱架啦,仲要吾止一次利用MI.讨厌!
2/3/2005 4:11:00 PM (#2593244)

(引用回贴#2593195)狐狸族:
咪整得几好~~
努力啦!!!

多谢~~~

咪就系~~~~罗人做新闻已经贱架啦,仲要吾止一次利用MI.讨厌!

佢而家就惨啦..~!!俾人地全城杯葛啊~~!!
我改左啦..睇下!!!!
2/3/2005 4:37:00 PM (#2593423)
冬眠状态通行证 狐狸族

(引用回贴#2593244)Kin仔:
咪整得几好~~
努力啦!!!

多谢~~~

大家杯葛距就岩啦,抵距死啊!
E个咪几正.我个日去左时间廊罗左的圣诞节同情人节的MI宣传书啊!好靓啊!!
2/3/2005 4:56:00 PM (#2593564)
sammime2003 该角色已不存在
支持下先!!
2/3/2005 7:37:00 PM (#2594681)

(引用回贴#2593057)Seven仔:
呢件衫正啊,不过Sammi着咩都甘好睇既。

你讲绿色果件啊??
2/3/2005 7:38:00 PM (#2594688)

(引用回贴#2593423)狐狸族:
(引用回贴#2593244)Kin仔:
咪整得几好~~
努力啦!!!

多谢~~~

大家杯葛距就岩啦,抵距死啊!
E个咪几正.我个日去左时间廊罗左的圣诞节同情人节的MI宣传书啊!好靓啊!!

啊...??
乜有得白罗唔买既咩???
我次次行过都好想罗架..
不过又惊人地话我运吉哦....!!我都好想去罗啊~~~!!

2/3/2005 7:40:00 PM (#2594705)
冬眠状态通行证 狐狸族

(引用回贴#2594688)Kin仔:
(引用内容太长已被省略)
我问距,距话罗得我咪罗囖~
D样真系好鬼靓架~~
2/3/2005 7:43:00 PM (#2594721)

(引用回贴#2594705)狐狸族:
D样真系好鬼靓架~~

Sammi所有铁达时既造型...
我最中意就係哩个仙女look啦...
第二中意就係佢铁达时既第一个造型....
第三中意就係天使look啦...真係好省镜....

下次我都去死逼佢俾我先得~~~
2/3/2005 8:00:00 PM (#2594858)
冬眠状态通行证 狐狸族

(引用回贴#2594721)Kin仔:
D样真系好鬼靓架~~

我觉得最靓的反而系第一次有少许印度FEEL的造型啊!!好有女人味噶~~我觉得最衬距!
2/3/2005 8:11:00 PM (#2594934)

(引用回贴#2594858)狐狸族:
(引用回贴#2594721)Kin仔:
D样真系好鬼靓架~~

我觉得最靓的反而系第一次有少许印度FEEL的造型啊!!好有女人味噶~~我觉得最衬距!

第一次果张我第二中意架...
果张真係好正...我次次行街都会过去望多几眼...
我觉得好高贵..好有气质啊~~~
2/3/2005 8:53:00 PM (#2595137)
冬眠状态通行证 狐狸族

(引用回贴#2594934)Kin仔:
现在广州无晒个个样D海报啦~~得翻仙女LOOK同天使猫猫LOOK咋!!
2/3/2005 10:04:00 PM (#2595554)

(引用回贴#2595137)狐狸族:
现在广州无晒个个样D海报啦~~得翻仙女LOOK同天使猫猫LOOK咋!!

我都觉得我以前好死蠢咯~~
明明好中意...次次行过路过都睇多几眼...
之但係我都冇唸过过去问佢罗......好蠢啊我..!!!
2/3/2005 10:22:00 PM (#2595662)
冬眠状态通行证 狐狸族

(引用回贴#2595554)Kin仔:

其实我好想遇到距换海报噶~~
因为听人讲D旧海报都系罗去丢噶,不如俾我好过啦~~
2/4/2005 11:49:00 AM (#2598623)
华少 该角色已不存在
最中意就是sammi呢排个skII神仙水的广告拉~~
2/4/2005 12:54:00 PM (#2599057)
冬眠状态通行证 妖~

级别:29
诞生:4/23/2004
2/4/2005 1:18:00 PM (#2599232)

(引用回贴#2599057)妖~:
sammi同一衆男artist既合照... ...
http://www.tianyaclub.com/new/publicforum/content.asp?idWriter=2347348&Key=0&idArticle=14485&strItem=funinfo&flag=1&#Bottom

呢個網阯真繫超正啊... ...

哇.....好正啊....!!
真係好多野睇咯~~~~

一睇到哩张我觉得好怀念啊~~~以前哥哥对sammi真係几好架..!!又话过Sammi係全香港最靓既艺人之一..好多次係公开场合都赞过Sammi架...突然好怀念佢添..!!!
2/4/2005 1:20:00 PM (#2599244)

(引用回贴#2595662)狐狸族:
(引用回贴#2595554)Kin仔:

其实我好想遇到距换海报噶~~
因为听人讲D旧海报都系罗去丢噶,不如俾我好过啦~~

有冇搞错啊..折堕得佢..丢咗佢咁浪费..!!
而且大大张Sammi海报係垃圾桶.....
唔得...我下次行街一定要去罗海报啊....!!!!
2/4/2005 1:23:00 PM (#2599260)

(引用回贴#2598623)华少:

一个月...白又白过人..滑又滑滑过人...简直如有神助啊...

哈哈~~~~
2/4/2005 1:33:00 PM (#2599332)
华少 该角色已不存在
(引用回贴#2599260)Kin仔:

一个月...白又白过人..滑又滑滑过人...简直如有神助啊...

哈哈~~~~

皮肤好差,见到mimi甘靓,真是想去买翻支试下啊~~
2/4/2005 1:48:00 PM (#2599410)

(引用回贴#2599332)华少:

哈哈~~~~

不过我上次睇过Sk-2係商场搞既一个show...
讲到神仙水真係好正好正咁架...
可以试试啊....
2/4/2005 5:37:00 PM (#2600708)
冬眠状态通行证 妖~

级别:29
诞生:4/23/2004
使乜咁客氣啊...個sammi我都有份傢嘛... ...
2/4/2005 8:23:00 PM (#2601498)

我想讲呢...识咗大家咁耐............
都唔知大家咩样......唔知大家介唔介意post下相咁呢?哈哈...
大家加深了解嘛......呵呵....
2/4/2005 10:13:00 PM (#2602047)
冬眠状态通行证 狐狸族

(引用回贴#2599410)Kin仔:

哈哈~~~~

可以试试啊....

但听好多人讲SK-2如果一吾用D皮肤就会变得好差嘎~虽然MI卖广告,但都要考虑!
2/4/2005 11:21:00 PM (#2602377)

(引用回贴#2602047)狐狸族:
(引用回贴#2599410)Kin仔:

哈哈~~~~

可以试试啊....

但听好多人讲SK-2如果一吾用D皮肤就会变得好差嘎~虽然MI卖广告,但都要考虑!

我知...唔係话Mimi做代言人就要用..
之但係~我个friend啊..以前快面啊..D暗仓啊~~
真係多到好似天上既星星架....
后黎佢用咗SK-2黎搽面啊...
而家快面仲好过我~~连暗仓都冇晒啊~~
真係唔讲得小啊.....
2/5/2005 1:11:00 AM (#2602946)
S希+希S 该角色已不存在
呢度有边个见过SAMMI既真人咖??
我就未见过了,.好想见呀!!
2/5/2005 1:40:00 AM (#2603100)

(引用回贴#2602946)S希+希S:
呢度有边个见过SAMMI既真人咖??
我就未见过了,.好想见呀!!

我见过啊~~~
绝对真人靓过上镜N多啊~~
而且係靓爆啊~~~真係正到令我忘记唔到~~
我同Sammi当时离好近杂~~我叫大好大好大好大声啊~~同D朋友~~~哈哈!!!

唔似杨千华同上镜一样~~
2/5/2005 10:48:00 AM (#2604160)
冬眠状态通行证 狐狸族

(引用回贴#2602377)Kin仔:

居然有D甘噶事??
甘我今年D利市咪要……
2/5/2005 12:08:00 PM (#2604515)

(引用回贴#2604160)狐狸族:

居然有D甘噶事??
甘我今年D利市咪要……

真架...
使用前使用后真係令我唔敢相信啊~~
D皮肤好到....真係羡慕死我啊~~!!
所以我都打算要买啊~~~
2/5/2005 12:10:00 PM (#2604524)

(引用主题#168789)狐狸族:
關 錦 鵬 的 《 長 恨 歌 》 正 在 上 海 拍 攝 中 , 鄭 秀
文 ( Sammi ) 遇 勁 敵 蘇 岩 。 戲 中 兩 人 曾 是 好 朋 友 , 因 為 程 先
生 ( 梁 家 輝 飾 ) 令 兩 女 爭 風 呷 醋 。 原 著 中 , Sammi 演 的 角 色
王 綺 遙 是 靚 盡 的 , 相 比 下 , 蘇 岩 的 角 色 塑 造 原 是 談 不 上
美 , 不 過 關 錦 鵬 給 蘇 岩 加 強 「 戰 鬥 力 」 , 原 本 是 臉 胖 胖 的
四 眼 妹 變 成 大 家 閨 秀 又 有 修 養 , 跟 鄭 秀 文 有 得 爭 。

遇 勁 敵 蘇 岩

蘇 岩 憑 張 藝 謀 的 《 活 著 》 闖 影 圈 , 與 Sammi 首 次 合 作 惺 惺 相
惜 。 Sammi 為 演 出 這 部 戲 學 了 兩 個 月 普 通 話 , 她 的 專 業 受 讚
賞 , 而 工 作 人 員 給 Sammi 的 稱 讚 是 她 的 氣 質 直 逼 張 曼 玉 。

真係好正啊~~~
次次一睇到任何有关<长恨歌>既报道~~
都会使我跟加想快D去戏院睇啊~~~
Sammi加油~~~
2/5/2005 12:11:00 PM (#2604527)
冬眠状态通行证 啊虎

级别:31
诞生:10/25/2004
感觉距越来越有味道啦!!而且距D演技精彩!!支持!
2/5/2005 12:13:00 PM (#2604534)

"鄭秀文一場哭戲哭到斷腸,他仍不滿意,這場哭戲便拍了四小時"
好辛苦啊~~拍戏都够辛苦架啦...
而且拍喊戏都要四个钟....眼都肿啦....!!
2/5/2005 12:42:00 PM (#2604646)

好有气质啊~~~~~~!!!!!
2/5/2005 12:42:00 PM (#2604647)
寒冰掌 该角色已不存在
其实张曼玉也是这样一点一点积累出现在的风度和气质的哦~~
2/5/2005 12:45:00 PM (#2604658)
冬眠状态通行证 狐狸族

(引用回贴#2604534)Kin仔:
"鄭秀文一場哭戲哭到斷腸,他仍不滿意,這場哭戲便拍了四小時"
好辛苦啊~~拍戏都够辛苦架啦...
而且拍喊戏都要四个钟....眼都肿啦....!!

甘就证明距敬业啦~送朵
俾MI!
不过都吾怕,因为MI有SK-2!
2/5/2005 12:46:00 PM (#2604667)
冬眠状态通行证 狐狸族

(引用回贴#2604524)Kin仔:

听说已经确定系暑假上映啦~~期待ING!
不过个时我要做野啦!
2/5/2005 12:51:00 PM (#2604684)
冬眠状态通行证 狐狸族

(引用回贴#2604515)Kin仔:

居然有D甘噶事??
甘我今年D利市咪要……

真架...

如果好用就吾怕买啊,不过男人老狗去买会吾会有D奇怪呢?
2/5/2005 12:54:00 PM (#2604695)

(引用回贴#2604667)狐狸族:

不过个时我要做野啦!

咪就係咯~~而暑假上映就撞正<头文字D>..唉~~
不过两出电影我都会去支持~~~

你暑假要做野啊?
你係做兼职定长工啊??加有啊~~
工作之余要揾D时间休息架..放松下~~
而最好既放松既方法就係去戏院睇<长恨歌>哈哈~~!!
你要加油~~!!!
2/5/2005 12:57:00 PM (#2604705)
冬眠状态通行证 狐狸族

(引用回贴#2604695)Kin仔:
(引用回贴#2604667)狐狸族:

不过个时我要做野啦!

咪就係咯~~而暑假上映就撞正<头文字D>..唉~~
不过两出电影我都会去支持~~~

你暑假要做野啊?
你係做兼职定长工啊??加有啊~~
工作之余要揾D时间休息架..放松下~~
而最好既放松既方法就係去戏院睇<长恨歌>哈哈~~!!
你要加油~~!!!

当然就系长工+读书啦!辛苦囖~~
我怕睇下睇下
!!!哈哈哈~~~
2/5/2005 12:57:00 PM (#2604708)

(引用回贴#2604684)狐狸族:
(引用回贴#2604515)Kin仔:

居然有D甘噶事??
甘我今年D利市咪要……

真架...

如果好用就吾怕买啊,不过男人老狗去买会吾会有D奇怪呢?

怕咩喔~~你话你帮你条女买米得咯~~呵呵~~~!!哈哈

神仙水啊~~上次睇果个推广活动啊~~
话好多而家已经几大下既女星..都係用佢~~
所以而家D皮肤仲好嫰啊~~~
2/5/2005 1:02:00 PM (#2604739)
冬眠状态通行证 狐狸族

(引用回贴#2604708)Kin仔:
会吾会鬼到罗我命嘎?
就系刘小姐卖个只"26岁变16岁"广州都760蚊啊~恐怖到呕!