已列为采用ANTM C5 WINNER IS NICOLE
10/14/2005 2:42:00 PM (#257038)
冬眠状态通行证 sammycheung

级别:33
诞生:1/5/2004
┌ɑ错失太易﹎爱得太迟﹖╘丬→有些心意﹖不可等︶ㄣ某个日子 罒﹏
America's Next Top Model is NICOLE~~!!!

我发觉呢度几多ANTM迷
呢度会尽快更新第五季影嘅相
希望大家中意拉~!!!

更多图片可以去呢个网睇

http://www.upn.com/shows/top_model5/

希望大家发表下自己对每辑相嘅意见拉
呵呵~!!!

淘汰全記錄...哈哈

ASHLEY
----------->>>
EBONY
CASSANDRA/SARAH
DIANE
CORYN
KYLE
No
LISA
KIM
JAYLA
BRE
NIK
.................................................>>>>>>>>>>>

America's Next Top Model is NICOLE~~!!!
点击统计:49254 责任编辑:沙罗
10/14/2005 2:46:00 PM (#4149776)

MODEL 形象照!!! 1

附件:ashley(1st out).jpg
10/14/2005 2:52:00 PM (#4149810)

MODEL 形象照!!! 2

10/14/2005 2:56:00 PM (#4149847)

MODEL 首轮入围后拍照!!!

10/14/2005 2:57:00 PM (#4149860)

第一辑正式相!!! <英雄>

ASHLEY WAS  ELIMINATED 1ST

附件:ep02_01c.jpg<<<---O U T
10/14/2005 3:12:00 PM (#4149933)

第二辑 !!!  <对比> 两个model着同一款衫比赛

EBONY WAS  ELIMINATED THIS WEEK

附件:ep03_05c.jpg<<<--- O U T
10/14/2005 3:20:00 PM (#4149979)

第三辑  见到鬼阿~!!!

PS 呢辑相因为cassandra为左D小事而走左 所以得翻10个影

CASSANDRA WAS GONE~
SARAH WAS ELIMINATED THIS WEEK

附件:10c.jpg<<<--- O U T
10/14/2005 3:24:00 PM (#4149997)

第四辑  整容

DIANE WAS ELIMINATED !!!

附件:03c.jpg<<<--- O U T
10/14/2005 3:27:00 PM (#4150008)

第五辑 秘密

CORYN WAS ELIMINATED !!!

附件:02c.jpg<<---O U T
10/14/2005 3:27:00 PM (#4150010)

第六辑

KYLE WAS ELIMINATED

附件:ep07_04c.jpg<<<---O U T
10/14/2005 3:27:00 PM (#4150011)

第七辑 BROING MEN

今集无OUT人啊~so 6个一齐去london~!!!

NO ONE  ELIMINATED THIS WEEK ~!!

KIM 呢辑几好~~
10/14/2005 3:27:00 PM (#4150014)

第八辑 in london...1st photo   電話亭 狗仔隊

LISA IS ELIMINATE THIS WEEK !!!

附件:ep09_04c.jpg<<<---O U T
10/14/2005 3:27:00 PM (#4150016)

第九辑  广告

KIM WAS ELIMINATED!!!

附件:ep10_03C.jpg<<<---O U T!!!
10/14/2005 3:27:00 PM (#4150017)

第十辑 扮得超核突嘅印度人

jayla was ELIMINATED!!!

附件:ep11_02c.jpg<<<---O U T
10/14/2005 3:27:00 PM (#4150019)

终极一辑   covergirl广告

BRE was OUT!!!

附件:ep12_01c.jpg<<<----O U T
10/14/2005 3:28:00 PM (#4150021)

CATWALK SHOW & EXCITING MOMENT

catwalk show部分只有nik同nicole

今次catwalk show有好多以前嘅参赛者 包括naima同eva
仲有一d今季之前out左嘅model... 呢度只收录nik同nicole嘅相

NICOLE IS AMERECA'S NEXT TOP MODEL!!!

CATWALK SHOW

EXCITING MOMENT

10/15/2005 1:07:00 PM (#4156315)

ANTM迷去晒边阿~!?呢度D人真系无素质
一见到系女人望都唔望下~~~~有无搞错阿~!?
靓野一定要分男女嘎咩~!?
10/15/2005 3:17:00 PM (#4157272)
mymouse 该角色已不存在
都是MODEL啊!

有水准的说!
10/15/2005 8:19:00 PM (#4159139)
肥仔平 该角色已不存在
JAYLA!~
10/15/2005 10:14:00 PM (#4159845)
普通通行证 天秤座

级别:34
诞生:12/9/2003
我觉得要睇到真人先知道中意边个!!!!
10/16/2005 10:35:00 PM (#4167609)
Corsair 该角色已不存在
Nik,每场都甘高水准。Colyn同Jayla都越战越勇。
10/17/2005 10:55:00 AM (#4171337)
zhtian 该角色已不存在
Lisa,都几好的!!!
10/17/2005 11:46:00 AM (#4171755)
普通通行证 JOE仔

级别:36
诞生:8/30/2003
呢度好多张贴都关于ANTM,,不如统一一张啦,无甘乱~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
10/17/2005 11:47:00 AM (#4171764)
普通通行证 JOE仔

ANTM5无边个特别中意噶...................要到体VIDEO先知真正感觉
10/17/2005 12:35:00 PM (#4172174)

kyle好靓 但系d相好一般~~~
10/18/2005 8:34:00 PM (#4183534)
CοмρLìcaтeD 该角色已不存在
我飘过一下
      顺带~~~最喜欢Coryn....可惜照的相有一些生硬
10/19/2005 12:41:00 AM (#4185021)
adrianne 该角色已不存在
(引用回贴#4172174)sammycheung:

哈哈!!kyle喺C5中我最钟意嘅一个.唔知会点.虽然影相一般.但我觉得佢会拿冠军...睇C4个时,尽管啲评委话NAIMA ,SO SWEET冇乜冠军相...但我依然坚信冠军喺佢!点知真喺俾我估中!如果C5喺KYLE就正了!最后一集runway show我希望喺kyle 同jayla.但我真喺唔钟意个个大刀眉.虽然啲人话佢影相掂.但谂下SHANDI,谂下ELYSE.再谂下AMANDA.边个影相唔掂?但最终都被挡在决赛之外.C3我觉得唯一嘅遗憾就喺睇唔到高贵嘅ANN喺决赛里面行CAT WALK.哎..个个YAYA同EVA..我真喺冇嘢好讲..玩同情咩而家..相对嚟讲.第二季算喺最公平架了.前四强个个都强.不过C2强手太多.我最钟意嘅SARA入唔到五强...个个金美都唔知凭乜入五强...个嘴厚到成条肠咁!
无论点都好!!!KYLE如果你拿冠军咁我就连中两次了!!!等C6出个时如果我再估中我就去买六合彩!!哈哈...
10/19/2005 12:54:00 AM (#4185103)
我认为影相最好嘅喺LISA同KIM.个人意见...

另外..唔知大家有冇发觉一样嘢嘞...就喺:

JANICE撑个个人一定喺第二!

C1.JANICE狂撑SHANNA.但ADRIANNE拿咗冠军.由于喺第一季,JANICE无表现出不满.反而喺真切嘅祝福.

C2.JANICE狂撑MERCITIS.但YOANNA拿咗冠军.佢都冇表现得十分不满..

到咗C3...佢又狂撑YAYA...点知又俾EVA赢咗!最后一集佢已经表现出有小小不满了...

而C4...哈哈...佢咁钟意KAHLEN...点知冠军喺NAIMA!哇.今次佢真喺火遮眼了!最后一集公布结果之后一直黑口黑面,又唔肯俾祝福俾NAIMA...哎...唔知佢离开评委席同哩样嘢有冇关系嘞?

同埋JANICE份人撑人喺撑得好明显嘅喔!如C3同C4最后嘅RUNWAY SHOW比赛.
到YAYA出场时,佢大嗌加油..而EVA出场佢唔出声.
而C4仲搞笑.NAIMA最先出场.佢冇反应嘅根本..到KAHLEN一出嚟佢同佢隔离个个人好激动咁嗌:THAT'S MY GIRL,THAT'S MY GIRL! 摆明偏心...不过次次都不如佢愿...
10/19/2005 1:10:00 AM (#4185217)

(引用回贴#4185103)adrianne:
(引用内容太长已被省略)

that's my girl that my girl果度好搞笑
的确JANICE撑既人都无罗冠军真系唔抵
第三季我中意YAYA 第四季我中意KEHLEN
我同JANICE既眼光一样 点知...哎
10/19/2005 1:11:00 AM (#4185227)

(引用回贴#4185021)adrianne:
(引用回贴#4172174)sammycheung:

哈哈!!kyle喺C5中我最钟意嘅一个.唔知会点.虽然影相一般.但我觉得佢会拿冠军...睇C4个时,尽管啲评委话NAIMA ,SO SWEET冇乜冠军相...但我依然坚信冠军喺佢!点知真喺俾我估中!如果C5喺KYLE就正了!最后一集runway show我希望喺kyle 同jayla.但我真喺唔钟意个个大刀眉.虽然啲人话佢影相掂.但谂下SHANDI,谂下ELYSE.再谂下AMANDA.边个影相唔掂?但最终都被挡在决赛之外.C3我觉得唯一嘅遗憾就喺睇唔到高贵嘅ANN喺决赛里面行CAT WALK.哎..个个YAYA同EVA..我真喺冇嘢好讲..玩同情咩而家..相对嚟讲.第二季算喺最公平架了.前四强个个都强.不过C2强手太多.我最钟意嘅SARA入唔到五强...个个金美都唔知凭乜入五强...个嘴厚到成条肠咁!
无论点都好!!!KYLE如果你拿冠军咁我就连中两次了!!!等C6出个时如果我再估中我就去买六合彩!!哈哈...

呵呵 我都希望KYLE可以赢 但系从呢几个星期既相黎睇
距并唔突出 希望之后会有好表现拉~~~
10/19/2005 6:58:00 PM (#4190402)
(引用回贴#4185227)sammycheung:

其实唔一定架..记唔记得C4影十二星座嘅时候NAIMA都一样俾啲评委踩...我都承认个几辑相佢确实影得唔好...直到七宗罪佢先开始慢慢光芒...我希望KYLE都可以咁...
10/20/2005 4:40:00 PM (#4197991)
普通通行证 JOE仔

Nicole5错呀~~~~~~~~~~~~几中意距

10/20/2005 8:51:00 PM (#4199792)
冬眠状态通行证 阿pen

级别:15
诞生:10/15/2005
一向都有睇开..5错
10/21/2005 12:08:00 PM (#4203503)

第五辑真系平凡到无得再平凡
论相 coryn绝对五系最差果个 我都唔明白点解距走左
我个人唔系太喜欢nicole同jayla个样
kim一定赢唔到 睇距几时走嘎姐 因为距完全唔识行catwalk
无可能比到距入最后个fashion show
kyle呢两辑相终于都有翻d味道 但系始终比唔到一种好sharp嘅感觉我
但系我最憎嘅lisa却每一辑相我觉得都好正
d眼神d pose都好掂...
nik同样每辑相都超正!~!!!

so家下我tip top3系kyle/lisa/bre
nik都有机
kyle系我个人实在太中意距个样 觉得距实在太靓
lisa同nik同bre影相嘅表现真系好好

如果估冠军我会估bre 因为距影相又正
距d catwalk个个都赞 so...好有机会~!!!

希望kyle往后可以加油 有更好表现...
讲真 甘多季我最中意kyle个样
其次系上一季嘅kehlen~!!!
10/23/2005 12:41:00 AM (#4207077)
无效通行证 bonnie5

级别:1
诞生:10/2/2005
petty girls!!
10/25/2005 11:16:00 PM (#4228727)

janice做摄影师果集大闹LISA 闹到距喊 好正啊
虽然LISA未必真系甘衰
但系大家都系参赛者距凭咩走去话其他参赛者呢
大家都系甘高甘大...

PS JANICE做摄影师都有一手 果辑相系呢季我最中意慨~~~
10/26/2005 9:43:00 AM (#4230815)
普通通行证 JOE仔

(引用回贴#4228727)sammycheung:
大家都系甘高甘大...

PS JANICE做摄影师都有一手 果辑相系呢季我最中意慨~~~

姐边辑啊?整容果辑?
10/26/2005 12:26:00 PM (#4232133)

(引用回贴#4230815)JOE仔:
(引用回贴#4228727)sammycheung:
大家都系甘高甘大...

姐边辑啊?整容果辑?

系啊!!!好正啊
10/26/2005 12:35:00 PM (#4232185)

(引用回贴#4183534)CοмρLìcaтeD:
我飘过一下
      顺带~~~最喜欢Coryn....可惜照的相有一些生硬

距淘汰左lu~~~
10/26/2005 6:40:00 PM (#4234375)
普通通行证 天秤座

级别:34
诞生:12/9/2003
睇左下投票情况,顶头大热原来系NIK。。。。

果个LALA  KIM就好似系新闻最多。。。。。
10/26/2005 8:50:00 PM (#4235358)
哈哈哈。。。KYLE好争气啊!仲未离开!GOOD!希望如我所愿佢拿冠军啦!~~~
10/26/2005 8:52:00 PM (#4235375)
(引用回贴#4203503)sammycheung:
第五辑真系平凡到无得再平凡
论相 coryn绝对五系最差果个 我都唔明白点解距走左
我个人唔系太喜欢nicole同jayla个样
kim一定赢唔到 睇距几时走嘎姐 因为距完全唔识行catwalk
无可能比到距入最后个fashion show
kyle呢两辑相终于都有翻d味道 但系始终比唔到一种好sharp嘅感觉我
但系我最憎嘅lisa却每一辑相我觉得都好正
d眼神d pose都好掂...
nik同样每辑相都超正!~!!!

so家下我tip top3系kyle/lisa/bre
nik都有机
kyle系我个人实在太中意距个样 觉得距实在太靓
lisa同nik同bre影相嘅表现真系好好

如果估冠军我会估bre 因为距影相又正
距d catwalk个个都赞 so...好有机会~!!!

希望kyle往后可以加油 有更好表现...
讲真 甘多季我最中意kyle个样
其次系上一季嘅kehlen~!!!

咁多季我最钟意嘅依然喺ADRIANNE个样。。。
10/26/2005 11:06:00 PM (#4236490)

(引用回贴#4235358)adrianne:
哈哈哈。。。KYLE好争气啊!仲未离开!GOOD!希望如我所愿佢拿冠军啦!~~~

我都希望系啊~!!!
10/26/2005 11:16:00 PM (#4236567)

(引用回贴#4235375)adrianne:

第二季我睇左最后一集
第三季都无乜点太留意 净系几LIKE YAYA
第四季就开始认真甘追黎睇 开头几中意CHRISTINA
到左七宗罪就开始中意KEHLEN
讲真 个F死左要去坟场影相训棺木真系好难为距
但系距都坚持左落黎 好欣赏距
(好过今季果个C字开头水蛇春甘长既名果个 因为唔肯剪头发而走左 好唔掂 望下D相 距未剪之前个样真系娘到爆 剪左之后靓左都不知几多倍...我都认唔出系距啊...距竟然...鄙视距啊!!!)
跟住就到今季拉...哈哈
10/28/2005 5:22:00 PM (#4249823)
普通通行证 JOE仔

kyle被OUT左了~~
10/28/2005 7:26:00 PM (#4250573)

(引用回贴#4249823)JOE仔:

天阿!!!!!!!!!!!我无睇拉 ~~~~
kim果条男人婆...又丑又唔识行catwalk 点解唔out距...
天阿 好唔公平阿!!!
10/28/2005 9:43:00 PM (#4251808)
spark 该角色已不存在
还不错很有味道
10/29/2005 8:20:00 PM (#4259378)
CοмρLìcaтeD 该角色已不存在
(引用回贴#4250573)sammycheung:
(引用回贴#4249823)JOE仔:

天阿!!!!!!!!!!!我无睇拉 ~~~~
kim果条男人婆...又丑又唔识行catwalk 点解唔out距...
天阿 好唔公平阿!!!

........好久没有来过~~~~~~~~~
            有空我就过来看一下哈~~~~~~~~
       ...恩...还是比较喜欢Coryn 可惜被elimilated 了
        还有就是........我是很喜欢Kim的说    怎么说呢?
是最有味道的那一个
           所以咯......我不赞同你的看法     嘻嘻
      8过`没有什么问题拉............各抒己见的说^.^
10/29/2005 10:44:00 PM (#4260264)

(引用回贴#4259378)CοмρLìcaтeD:

kim嘅问题在于距行catwalk...
毕竟最后比赛系catwalk show
so...我觉得距无可能咯...

ps 呜呜 比反kyle我阿~~~
10/30/2005 10:42:00 PM (#4267992)
KYLE俾人OUT咗????????????????点可以咁架!!!5555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555!!顶佢个肺!。。。而家剩返边几个啊。。。
10/31/2005 2:28:00 PM (#4272305)
普通通行证 JOE仔

明珠台今个星期开始做啦~~~~~~~~~而家D速度越来越快,一年可以体3个季ANTM,,正到爆!~~~~~~~~~~