已列为采用=联盟= 余文乐FAN CLUB!中意余文乐嘅朋友快D过黎啦
奇米@好鬼靓仔 (该角色不再存在)
11/26/2003 5:57:00 PM (#29235)
奇米@好鬼靓仔
该角色已不存在

姓名 : 余文樂 (Shawn Yue Man-lok)
花名 : 阿樂、樂樂
出生日期 : 1981年11月13日
出生地點 : 香港
籍貫 : 台山
星座 : Scorpio (天蠍座)
生肖 : 雞
身高 : 178 cm
體重 : 不定 (約 147 磅)
球鞋尺碼 : 9.5 號
球衣號數 : 6
語言 : 廣東話、國語
學歷 : 中六
住所 : 港島區
曾讀學校 : 元朗信義學校 (中六)
基督教香港信義會心誠中學 (中五重讀)
天主教培聖中學 (中一至中五)
港澳信義會黃陳淑英紀念學校 (小學)
家庭狀況 : 父母、一兄、一妹
初戀年齡 : 16
拍拖次數 : 5
願望 : 工作順利
入行經過 : 與朋友在尖沙嘴逛街時被星探發掘,開始兼職模特兒工作;在中六畢業後,即全職投入模特兒行列,並與  Starz People (種星堂) 簽訂經理人合約,開始演藝事業;及後更分別先後與 Entertainment Impact (藝能娛樂) 及 Universal Music (環球唱片)  簽訂經理人公司及唱片公司合約,成為全方位藝人。
職業 : 藝人
經理人公司 : ENTERTAINMENT IMPACT (INTERNATIONAL) LIMITED (藝能娛樂 (國際) 有限公司)
STARZ PEOPLE (HK) LIMITED (種星堂 (香港) 有限公司)
唱片公司 : UNIVERSAL MUSIC LIMITED (環球音樂有限公司)
通訊地址 : STARZ PEOPLE (HK) LIMITED (種星堂 (香港) 有限公司) :
- Unit 504, 1 Lyndhurst Tower, 1 Lyndhurst Terrace, Central, Hong Kong
ENTERTAINMENT IMPACT (INTERNATIONAL) LIMITED (藝能娛樂 (國際) 有限公司) :
- Unit H, 10th Floor, Gemstar Tower, 23 Man Lok Street, Hunghom, Kowloon, Hong Kong
UNIVERSAL MUSIC LIMITED (環球音樂有限公司) :
- 6th Floor, Railway Plaza, 39 Chatham Road South, Tsimshatsui, Kowloon, Hong Kong

最喜愛的 ...

食物 : 魚生、朱古力、牛扒、海鮮、芒果西米露  (最憎食芫茜、苦瓜、臭豆腐)
飲品 : 寶礦力
顏色 : 黑、白、灰、藍
歌星 : Craig David、Brain Mcknight、周杰倫、許志安、陳奕迅
演員 : Robert DeNiro、Edward Norton、吳鎮宇、黃秋生
電影 : "Heat"、"Taxi Driver"、"驕陽似我"
音樂 : R & B、Pop、Hip Pop
歌曲 : "I Swear"
雜誌 : Boon、Cool
動物 : 以前養了 13 年的狗 Bobby (但已死去)、現時養的貓「咕咕」
運動 : 籃球、游泳
事情 : 打籃球、游泳、看電影、聽歌、購物   (最憎冇覺好訓、早起身、冇錢駛、落雨)
地方 : 海灘 (特別是夏威夷)
收藏 : 波鞋、牛仔褲 (特別喜愛蒐集二手牛仔褲)
衣服牌子 : W) taps、Undercover、A Bathing Ape、Supreme、Stussy、Neighborhood、Good Enough、Y3、Gucci、Balance
波鞋牌子 : Air Force
卡通 : Toy Story
演繹的角色 : 現在的自己
男性的特點 : 有上進心、有進步
女性的特點 : 信任和了解自己
自己的特點 : 做每件事都有力求盡善盡美的心

点击统计:23267 责任编辑:漫舞九天
11/26/2003 5:59:00 PM (#319680)
奇米@好鬼靓仔 该角色已不存在

11/26/2003 7:19:00 PM (#319864)
沸水中的冰 该角色已不存在
顶下先!
边有人自己踩头帖噶?
11/26/2003 7:42:00 PM (#319919)
(引用回贴#319864)沸水中的冰:
顶下先!
边有人自己踩头帖噶?

哈哈!你系咪要加入我地FAN CLUB啊?
11/26/2003 7:46:00 PM (#319934)
JMKOF 该角色已不存在
我好喜欢啊
11/26/2003 7:51:00 PM (#319946)
(引用回贴#319919)奇米@好鬼靓仔:
顶下先!
边有人自己踩头帖噶?

唔系我点解要顶啊?
11/26/2003 8:09:00 PM (#320006)
(引用回贴#319946)沸水中的冰:
顶下先!
边有人自己踩头帖噶?

唔系我点解要顶啊?

真系乖啦!老公锡你一啖!
11/26/2003 8:40:00 PM (#320065)
(引用回贴#320006)奇米@好鬼靓仔:
顶下先!
边有人自己踩头帖噶?

唔系我点解要顶啊?

甘多人,唔好啦!
11/26/2003 10:48:00 PM (#320331)
CharlesGZ 该角色已不存在
究竟呢张帖系做乜噶?
11/26/2003 10:51:00 PM (#320340)
(引用回贴#320331)CharlesGZ:
究竟呢张帖系做乜噶?

呢张贴系余文乐嘅乐迷一齐聚嘅地方咯!
11/26/2003 11:16:00 PM (#320381)
绿幽灵 该角色已不存在
哥!!我来啦!!!
乐乐喔!!当然是我的所爱拉!!
11/26/2003 11:17:00 PM (#320386)
绿幽灵 该角色已不存在
(引用回贴#320065)沸水中的冰:
(引用回贴#320006)奇米@好鬼靓仔:
顶下先!
边有人自己踩头帖噶?

唔系我点解要顶啊?

甘多人,唔好啦!

啊?我的嫂子终于出现了?好啊!!真是可喜可贺阿!!!
11/26/2003 11:56:00 PM (#320479)
呢个系乐乐嘅FAN CLUB啊!大家都系讨论关于乐乐嘅嘢啦!
我圣诞节会去香港同乐乐开会啊!大家有冇咩要同乐乐讲架?
11/27/2003 8:40:00 AM (#320860)
why-gz 该角色已不存在
乐乐,我都中意啊!他好靓仔啊!最近只新专辑好正啊!我日日听噶!最爱《最爱指数》
你就好拉,可以见乐乐,五该帮我同他讲声“我爱你”拉!
11/27/2003 9:39:00 PM (#322577)
白金通行证 sky186

级别:72
诞生:10/4/2003
我都好中意距架,距几靓仔!~~~呵~~~.支持楼主,支持靓仔米奇!
11/27/2003 10:14:00 PM (#322696)
(引用回贴#322577)sky186:
我都好中意距架,距几靓仔!~~~呵~~~.支持楼主,支持靓仔米奇!

拜托!
系奇米阿!
11/27/2003 10:34:00 PM (#322755)
乖乖老婆 该角色已不存在
(引用回贴#322696)奇米@好鬼靓仔:
(引用回贴#322577)sky186:
我都好中意距架,距几靓仔!~~~呵~~~.支持楼主,支持靓仔奇米!

拜托!
奇米阿!

我帮他纠正过几次了,老公!他就是记不住!
刚才在看《寻找周杰伦》
里面就有文乐啊!
11/27/2003 10:40:00 PM (#322779)
冬眠状态通行证 tomgztz

级别:68
诞生:10/15/2003
说真的, 总觉得他不管在外表或演技呒没有什么特出...
11/27/2003 10:51:00 PM (#322814)
系呢度,好多谢9天帮我做咗一个好正嘅FLASH文件,令到阿乐嘅歌可以俾更多人听到!
11/27/2003 10:58:00 PM (#322845)
(引用回贴#322814)奇米@好鬼靓仔:
系呢度,好多谢9天帮我做咗一个好正嘅FLASH文件,令到阿乐嘅歌可以俾更多人听到!

帮KIMI就系帮我!
天日再送舞舞花花!
11/27/2003 10:58:00 PM (#322846)
冬眠状态通行证 漫舞九天

级别:54
诞生:8/21/2003

11/28/2003 12:14:00 AM (#323050)
多谢9天!
好正阿!
迟D我会将阿乐所有嘅音乐下载发俾大家!
11/28/2003 11:14:00 AM (#323657)

(引用回贴#323050)奇米@好鬼靓仔:
多谢9天!
好正阿!

一早就DOWN晒啦~~

最钟意距系“爱情白皮书”里面嘎做型啦~~~
11/28/2003 11:15:00 AM (#323660)
(引用回贴#323657)漫舞九天:
(引用回贴#323050)奇米@好鬼靓仔:
多谢9天!
好正阿!

一早就DOWN晒啦~~

最钟意距系“爱情白皮书”里面嘎做型啦~~~

你有我无啊!
不过《爱情白皮书》入面又真系几正喔!
11/28/2003 6:54:00 PM (#324583)
绿幽灵 该角色已不存在
我就最喜欢他的《一直等待》
11/28/2003 7:31:00 PM (#324629)
绿幽灵 该角色已不存在
我的收藏!
11/28/2003 10:30:00 PM (#324839)

11/29/2003 7:49:00 PM (#326387)
冬眠状态通行证 darrenking

级别:36
报名
11/30/2003 2:37:00 AM (#327100)
冬眠状态通行证 atboy

级别:20
诞生:8/31/2003
记好啊!觉得他!
11/30/2003 3:12:00 PM (#327883)

已经报名的名单

MIMI
冰冰
9天
绿幽灵
JMKOF
why-gz
sky186
atboy
11/30/2003 10:40:00 PM (#328633)
好多谢各位支持乐乐嘅朋友!
我会将乐乐嘅动态第一时间讲俾大家知道架!
12/2/2003 1:18:00 PM (#332477)
vivian 该角色已不存在
我喜欢!我中意!爱死我了!!!
12/2/2003 1:19:00 PM (#332479)
vivian 该角色已不存在
我也报名!!!
12/2/2003 4:25:00 PM (#332850)
(引用回贴#332479)vivian:
我也报名!!!

多谢支持!
12/2/2003 4:52:00 PM (#332888)
mymouse 该角色已不存在
我也喜欢,奇米~~
12/2/2003 5:01:00 PM (#332905)
(引用回贴#332888)mymouse:
我也喜欢,奇米~~

你到底中意阿乐定系中意奇米阿?
12/4/2003 11:38:00 PM (#338894)
顶顶先
12/5/2003 7:35:00 PM (#340525)
绿幽灵 该角色已不存在

12/9/2003 2:10:00 PM (#348730)
我顶出来先,好让大家看到!
12/15/2003 3:59:00 PM (#365222)
绿幽灵 该角色已不存在
你们都没有的一张!
1/4/2004 7:18:00 PM (#422134)
冬眠状态通行证 asky1010

级别:12
诞生:12/19/2003
1/4/2004 7:56:00 PM (#422217)
冬眠状态通行证 高吊杀搓勾推扑挡抽挑

级别:22
1/24/2004 12:42:00 PM (#481282)
绿幽灵 该角色已不存在
2/29/2004 1:41:00 PM (#638216)
angel23 该角色已不存在
有点像许少洋
5/9/2004 9:49:00 AM (#919054)
绿幽灵 该角色已不存在
Shawn Yue
Height: 178
Weight:
Measurement: 94 / 71 / 91
Eye color:Dark Brown
Suit:/
Hair color: Black
Shoe: 10
Country:Hong Kong
5/10/2004 1:40:00 PM (#924589)
冬眠状态通行证 冰之风灵

级别:20
诞生:4/17/2004
型啊
强烈支持啊
5/10/2004 2:27:00 PM (#924841)
冬眠状态通行证 蓝色浮沙

级别:40
诞生:10/10/2003
越来越觉得他很有问道阿!
6/12/2004 6:40:00 PM (#1093213)
冬眠状态通行证 ☆冰风☆

级别:60
诞生:3/14/2004
顶下先
首歌真系好正啊!
加D图片先

6/13/2004 11:11:00 AM (#1095752)
爱是无涯 该角色已不存在
加入
6/14/2004 7:36:00 AM (#1099834)
大海 该角色已不存在
太型了。超级中意。
7/1/2004 1:33:00 PM (#1201745)
冬眠状态通行证 思覺失調

级别:12
诞生:6/17/2004
我好钟意巨咖~系巨未正式出道,啪<青春Y2K>果时我已经好钟意思巨啦~ 巨真系好鬼死靓仔,好型~

系"BALENO"度有个人好似阿乐,我成日行去都系想见多巨几次~
          不过巨条女就吾靓女啦~简直系

哎~~