版主推荐=2■双鱼座星座联盟——Pisces Pisces
星座专区普通通行证 学生仔
5/27/2009 12:40:00 PM (#725229)
点击统计:108049
11/28/2003 8:26:00 PM (#324695)
冬眠状态通行证 Кiんg┄_す

级别:36
诞生:10/6/2003
又话聚会,点解没晒声气噶?
11/28/2003 9:06:00 PM (#324726)
该角色已不存在
好久都没见到族长大人了
11/28/2003 9:07:00 PM (#324732)
赵云 该角色已不存在
我又顶
11/28/2003 9:42:00 PM (#324793)
iaido 该角色已不存在
(引用回贴#323195)ASSKY:
哗~~~~~~~~~~,几日无上网,D双鱼仔仔潜晒水,一个都唔见,CEO大人,族长,你地系边啊,好挂住你地啊

出差左好几日~所以一直潜海底
11/28/2003 10:57:00 PM (#324906)
该角色已不存在
(引用回贴#324793)iaido:
哗~~~~~~~~~~,几日无上网,D双鱼仔仔潜晒水,一个都唔见,CEO大人,族长,你地系边啊,好挂住你地啊

又变深海鱼了
11/29/2003 12:11:00 AM (#325025)
ASSKY 该角色已不存在

大人去左边度出差啊,有无手信先

11/29/2003 12:13:00 AM (#325030)
(引用回贴#324695)Кiんg┄_す:
又话聚会,点解没晒声气噶?

就系罗,等到颈都长埋

11/29/2003 1:00:00 AM (#325118)
(引用回贴#325025)ASSKY:

大人去左边度出差啊,有无手信先

出差番黎之后吊针吊左几日~~~差D变咸鱼~~~
11/29/2003 1:31:00 AM (#325156)
马骝仔 该角色已不存在
(引用回贴#324726)树:
好久都没见到族长大人了

系系系。。族长大人番来报到啦  。安安吗?各位~嘻嘻

附件:BOQIQI.gif附件:BOQIQI.gif附件:BOQIQI.gif附件:BOQIQI.gif附件:BOQIQI.gif
11/29/2003 1:35:00 AM (#325160)
(引用回贴#325156)马骝仔:
(引用内容太长已被省略)

应该拉去打拉!甘耐都五蒲头组织聚会!
12/1/2003 12:49:00 AM (#329018)
马骝仔 该角色已不存在
(引用回贴#325160)iaido:
(引用回贴#325156)马骝仔:

应该拉去打拉!甘耐都五蒲头组织聚会!

可行性工作评估报告:
      本人因深入学习“三个代表”的精神,热心研究马列主义,毛泽东思想,邓小平理论...(此处省略一万字)...需要大量人力,物力,甚至是精力的投入,所以,近期未能完成大人赐给在下的任务,望领导理解.
      此致
敬礼!
                                                                马骝族长
                                                            2003年12月1日
12/1/2003 1:35:00 AM (#329117)
(引用回贴#329018)马骝仔:

族长,又系度讲大话

12/1/2003 1:40:00 AM (#329125)
冬眠状态通行证 atboy

级别:20
诞生:8/31/2003
有咩搞呢?
12/1/2003 9:50:00 AM (#329512)
该角色已不存在
(引用回贴#329117)ASSKY:

族长,又系度讲大话

系罗系罗!甘耐了,拉去浸酒算了
12/1/2003 9:57:00 AM (#329519)
(引用回贴#329512)树:

族长,又系度讲大话

,你好狠啊~~~~~~~~~~,不过我支持,甘我就唔洗再比马骝欺压啦
12/1/2003 11:16:00 AM (#329675)
该角色已不存在
(引用回贴#329519)ASSKY:
(引用回贴#329512)树:

族长,又系度讲大话

,你好狠啊~~~~~~~~~~,不过我支持,甘我就唔洗再比马骝欺压啦

哈哈~~唔念到你都系好毒喔
12/1/2003 12:24:00 PM (#329795)
马骝仔 该角色已不存在
甘又要我呢个族长出来说野啦

哼哼哼~~ 唔好讲我坏话哦.~~我会咬人嘎.~~
12/1/2003 12:50:00 PM (#329847)
该角色已不存在
(引用回贴#329795)马骝仔:

你唔系吃蕉d咩?总会吃人啊?
12/1/2003 1:34:00 PM (#329971)
(引用回贴#329847)树:
(引用回贴#329795)马骝仔:

你唔系吃蕉d咩?总会吃人啊?

,族长想发烂渣
12/1/2003 9:13:00 PM (#330934)
该角色已不存在
这里来来去去怎么都是这么几个人啊?族长你干什么去了?怎么不多抓点鱼崽崽过来?
12/2/2003 12:18:00 AM (#331489)
M字额 该角色已不存在
(引用回贴#330934)树:
这里来来去去怎么都是这么几个人啊?族长你干什么去了?怎么不多抓点鱼崽崽过来?

族长挂住沟仔,唔理我地既生死
12/2/2003 12:46:00 PM (#332390)
马骝仔 该角色已不存在
。。。
呵~呵~~ 马骝仔唔系沟仔嘎。
12/2/2003 12:53:00 PM (#332408)
(引用回贴#332390)马骝仔:
。。。
呵~呵~~ 马骝仔唔系仔嘎。

你唔系仔,唔通系女
12/2/2003 6:40:00 PM (#333105)
品茗 该角色已不存在
(引用回贴#332408)ASSKY:
(引用回贴#332390)马骝仔:
。。。
呵~呵~~ 马骝仔唔系仔嘎。

你唔系仔,唔通系女

唔会挂?我心目中的靓仔……
12/2/2003 7:19:00 PM (#333200)
马骝仔 该角色已不存在

TMD。。原来下午打字打得太快了。打少个“沟”字。无端端变左性。。。~
附件:恶魔昏.gif昏左~~
嘻嘻~~
12/2/2003 7:24:00 PM (#333210)
该角色已不存在
(引用回贴#333200)马骝仔:

TMD。。原来下午打字打得太快了。打少个“沟”字。无端端变左性。。。~
昏左~~
嘻嘻~~

好彩啊!!
无端端就变女的。哈哈~~~
12/3/2003 12:24:00 AM (#333916)
(引用回贴#333210)树:

昏左~~
嘻嘻~~

好彩啊!!

就系罗,好多人想话变都唔得,靓女族长就唔同呢,即刻变又

得,慢慢变又得,得左!

仲悭番唔少手术费做嫁妆
12/3/2003 10:21:00 AM (#334391)
该角色已不存在
(引用回贴#333916)ASSKY:
(引用回贴#333210)树:

昏左~~
嘻嘻~~

好彩啊!!

就系罗,好多人想话变都唔得,靓女族长就唔同呢,即刻变又

得,慢慢变又得,得左!

仲悭番唔少手术费做嫁妆

哈哈~~附件:cid29.gif附件:cid29.gif真是好搞笑啊!

12/3/2003 3:23:00 PM (#334951)
马骝仔 该角色已不存在
阿门... ... 主啊,请原谅我们族的族员们的无知啦.虽然他们智商比较低,成天在乱讲话.
12/3/2003 4:44:00 PM (#335143)
该角色已不存在
附件:dd.JPG把只马骝射下来
12/3/2003 5:57:00 PM (#335326)
云消雾散 该角色已不存在
(引用回贴#335143)树:
把只马骝射下来

算啦,阿树,唔好再射马骝勒,你唔拒个PP红晒了咩

12/3/2003 8:11:00 PM (#335664)
粉红小丑 该角色已不存在
咁旺啊?
12/4/2003 12:17:00 AM (#336509)
M字额 该角色已不存在
(引用回贴#335664)粉红小丑:
咁旺啊?

你系唔系双鱼仔仔,系就报到

12/4/2003 12:44:00 AM (#336619)
猪猪Tommy 该角色已不存在
佢唔系
12/6/2003 5:37:00 PM (#342240)
马骝仔 该角色已不存在
顶下先附件:写野.gif附件:写野.gif附件:写野.gif..~~~唉.真阴公,我地鱼仔族的主贴居然被人挤到第6页..真失败~~
12/6/2003 5:50:00 PM (#342260)
冬眠状态通行证 Кiんg┄_す

级别:36
诞生:10/6/2003
(引用回贴#342240)马骝仔:
顶下先..~~~唉.真阴公,我地鱼仔族的主贴居然被人挤到第6页..真失败~~

都是你的错!
12/6/2003 6:48:00 PM (#342342)
M字额 该角色已不存在
(引用回贴#342260)Кiんg┄_す:
顶下先..~~~唉.真阴公,我地鱼仔族的主贴居然被人挤到第6页..真失败~~

都是你的错!

,对!!!!都系马骝成日挂住花天酒地,唔理我地,先会搞成甘
12/6/2003 7:22:00 PM (#342393)
马骝仔 该角色已不存在
又关马骝仔乜事哦.~~鬼叫我地人丁单薄哦.~~20个人都唔够~~~  其中大部分都系唔会在呢度吹水嘎~~
12/6/2003 8:13:00 PM (#342445)
该角色已不存在
(引用回贴#342342)M字额:

都是你的错!

同意!都系马骝的错!
12/7/2003 1:21:00 AM (#342986)
(引用回贴#342445)树:
(引用回贴#342342)M字额:

都是你的错!

同意!都系马骝的错!

千古罪人

12/7/2003 11:14:00 AM (#343598)
赵云 该角色已不存在
(引用回贴#342393)马骝仔:
又关马骝仔乜事哦.~~鬼叫我地人丁单薄哦.~~20个人都唔够~~~  其中大部分都系唔会在呢度吹水嘎~~

哇,那个个性头像是马骝仔自己吗?很靓仔啊
12/7/2003 12:10:00 PM (#343665)
(引用回贴#342393)马骝仔:

都叫你组织活动架啦,你成日都唔搞

12/8/2003 1:18:00 PM (#345840)
马骝仔 该角色已不存在
附件:BOQIQI.gif单调D~~附件:BOQIQI.gif单调D~~

现在才十二月份,离我们双鱼月仲有好耐~~....
12/8/2003 9:51:00 PM (#346962)
郁闷ING
12/9/2003 3:48:00 AM (#347874)
理得你。准备定一份大大的圣诞礼物比我添泊!五系的话,拉出去叫人轮你大米噶!
12/9/2003 1:10:00 PM (#348518)
鱼鱼儿 该角色已不存在
HI!大家好啊!我系新来架!
我都系双鱼座架,不过我唔系甘中意呢个星座!搞到自己无时开心!
12/9/2003 4:11:00 PM (#349011)
冬眠状态通行证 atboy

级别:20
诞生:8/31/2003
有活动啊~~
12/9/2003 4:22:00 PM (#349022)
冬眠状态通行证 人体模特

级别:18
诞生:11/27/2003
我是
12/9/2003 6:50:00 PM (#349226)
该角色已不存在
(引用回贴#345840)马骝仔:
单调D~~单调D~~

现在才十二月份,离我们双鱼月仲有好耐~~....

非要到我们的日子才能搞活动啊?那不是一年才能搞一次?
12/9/2003 8:10:00 PM (#349393)
赵云 该角色已不存在
(引用回贴#348518)鱼鱼儿:
HI!大家好啊!我系新来架!
我都系双鱼座架,不过我唔系甘中意呢个星座!搞到自己无时开心!

啊?
为什么呢?
双鱼还不差吧
哈哈,那么善良