版主推荐=2■双鱼座星座联盟——Pisces Pisces
星座专区普通通行证 学生仔
5/27/2009 12:40:00 PM (#725229)
点击统计:108052
12/15/2003 9:39:00 PM (#365756)
冬眠状态通行证 地平线《开平》

级别:34
诞生:10/1/2003
(引用回贴#345840)马骝仔:
单调D~~单调D~~

现在才十二月份,离我们双鱼月仲有好耐~~....

哈哈  都不是几久而已~~
我四年才过一次呢~~呵呵  

2月29日  
12/15/2003 9:45:00 PM (#365775)
冬眠状态通行证 Кiんg┄_す

级别:36
诞生:10/6/2003
(引用回贴#365756)地平线《开平》:
单调D~~单调D~~

2月29日  

好可怜哦.....咁2004年有没2月29日啊?

12/15/2003 10:14:00 PM (#365855)
品茗 该角色已不存在
单调D~~单调D~~

2月29日  

甘你今年几多岁啊?小dd

12/16/2003 12:59:00 AM (#366304)
ASSKY 该角色已不存在
(引用回贴#365855)品茗:
单调D~~单调D~~

2月29日  

又一个CEAR专问人弟几岁
12/16/2003 7:53:00 AM (#366447)
品茗 该角色已不存在
(引用回贴#366304)ASSKY:
单调D~~单调D~~

2月29日  

甘4年过一次生日,好奇阿嘛~
12/16/2003 12:51:00 PM (#366909)
(引用回贴#366447)品茗:
(引用回贴#366304)ASSKY:
单调D~~单调D~~

2月29日  

甘4年过一次生日,好奇阿嘛~

你仲想狡辩
12/16/2003 12:59:00 PM (#366927)
马骝仔 该角色已不存在
最新双鱼座超级无敌风云榜:(鱼仔们快来支持下自己的星座啦~随时更新哦~

2月24 日:饭斗
2月25 日:iaido
2月29 日:地平线《开平》
3月1 日:atboy
3月2 日:马骝仔
3月3 日:东莞临渊羡鱼
3月4 日:♀都市夜精灵
3月7 日:林恺
3月8 日:在天涯寻觅你
3月9 日:树、云生兽
3月10日:小鱼、ASSKY、Terenceho
3月11日:蓝主角、GZ咸鱼
3月15日:永恒
3月16日:Кiんg┄_す
3月20日:猪猪TOMMY

... ......

(鱼仔群正在不断壮大中。。。嘻嘻
继续努力哦~~~    @[(^-^)]@    
12/16/2003 1:26:00 PM (#367006)
♀都市夜精灵 该角色已不存在
为什么不按顺序排啊,这样看起来很乱啊!~
12/16/2003 1:30:00 PM (#367012)
iaido 该角色已不存在
(引用回贴#365700)Кiんg┄_す:
(引用回贴#365694)♀都市夜精灵:
我系三月四号嘎!双鱼啊!哈哈

族长大人,佢系我网罗翻来噶~有乜奖励先

我识距好耐了泊~
12/16/2003 4:41:00 PM (#367452)
品茗 该角色已不存在
真系无啊!
少少既好奇心皆~
12/16/2003 5:59:00 PM (#367658)
品茗 该角色已不存在
马骝仔~~听日出街行啊?
12/16/2003 7:09:00 PM (#367828)
马骝仔 该角色已不存在
(引用回贴#367006)♀都市夜精灵:

你讲的系乜顺序啊。我都用时间顺序啦~

12/16/2003 8:22:00 PM (#367991)

(引用回贴#367012)iaido:
(引用回贴#365700)Кiんg┄_す:
(引用回贴#365694)♀都市夜精灵:
我系三月四号嘎!双鱼啊!哈哈

族长大人,佢系我网罗翻来噶~有乜奖励先

我识距好耐了泊~

但系全靠我,佢先肯来报到咋.....
12/16/2003 8:36:00 PM (#368042)

单调D~~单调D~~

2月29日  

笑话~~谁不定我还大过你呢~~~嘻嘻
12/16/2003 8:40:00 PM (#368056)
品茗 该角色已不存在
无可能
12/16/2003 8:51:00 PM (#368079)
品茗 该角色已不存在
(引用回贴#367828)马骝仔:

都唔理我既~~
12/16/2003 11:39:00 PM (#368527)

族长.......人地喊啦!!你快D呵翻人地啦!
12/17/2003 1:09:00 AM (#368755)
(引用回贴#368527)Кiんg┄_す:
族长.......人地喊啦!!你快D呵翻人地啦!

就系罗,拒甘惨,族长你都无D反应

12/17/2003 12:51:00 PM (#369365)
马骝仔 该角色已不存在
(引用回贴#368079)品茗:

都唔理我既~~

甘你没讲到你系几时出世嘎哦。~~~~我点俾“名份”你呀。
12/17/2003 12:58:00 PM (#369384)
该角色已不存在
(引用回贴#369365)马骝仔:
(引用回贴#368079)品茗:

都唔理我既~~

甘你没讲到你系几时出世嘎哦。~~~~我点俾“名份”你呀。

肯定大过你啦~~叫哥哥!
12/17/2003 1:00:00 PM (#369390)
马骝仔 该角色已不存在
哦。。。老人家?长辈??阿爷级??
12/17/2003 1:03:00 PM (#369398)
该角色已不存在
(引用回贴#369390)马骝仔:

你个猪头炳~~
12/17/2003 2:15:00 PM (#369557)
(引用回贴#369398)树:
(引用回贴#369390)马骝仔:

你个猪头炳~~

你俩个,依排唔系互捧就系系度斗咀,有唔妥
12/17/2003 6:12:00 PM (#369946)
马骝仔 该角色已不存在
我唔知啊。。。唔知点解讲一句驳一句~~打死佢!!
12/17/2003 7:48:00 PM (#370159)
该角色已不存在
路过。。。都唔知你D系尼度吵乜
12/17/2003 8:21:00 PM (#370213)

撒花窗,床头打交床尾和~
12/17/2003 8:34:00 PM (#370248)
该角色已不存在
(引用回贴#370213)Кiんg┄_す:

唔好乱讲野~~打pp啦
12/17/2003 8:38:00 PM (#370269)
(引用回贴#370248)树:

唔好乱讲野~~打pp啦

纸系包唔住火既,尽早招罢~~~~~~~~~~了,坦白从宽,抗拒从严,你明嫁啦
12/17/2003 8:46:00 PM (#370295)
该角色已不存在
(引用回贴#370269)ASSKY:
(引用回贴#370248)树:

唔好乱讲野~~打pp啦

纸系包唔住火既,尽早招罢~~~~~~~~~~了,坦白从宽,抗拒从严,你明嫁啦

同倨真系无啊!!
12/17/2003 10:16:00 PM (#370514)

(引用回贴#368056)品茗:
无可能

为什么没可能呢~~
哈哈
报上你的年龄~~呵呵
12/17/2003 10:23:00 PM (#370538)
该角色已不存在
(引用回贴#370514)地平线《开平》:
无可能

为什么没可能呢~~
哈哈
报上你的年龄~~呵呵

你四年过一次生日……就算你60年出生,现在也是11岁
12/18/2003 8:49:00 PM (#372471)

(引用回贴#370538)树:
无可能

为什么没可能呢~~
哈哈
报上你的年龄~~呵呵

有甘算的啊~~~
12/18/2003 8:52:00 PM (#372477)
该角色已不存在
(引用回贴#372471)地平线《开平》:
无可能

为什么没可能呢~~
哈哈
报上你的年龄~~呵呵

有甘算的啊~~~

梗系啦~~你话嘎——四年一次生日咋!
12/19/2003 1:16:00 AM (#373172)
(引用回贴#372477)树:
(引用回贴#372471)地平线《开平》:
无可能

为什么没可能呢~~
哈哈
报上你的年龄~~呵呵

有甘算的啊~~~

梗系啦~~你话嘎——四年一次生日咋!

地平线《开平》你当发癫得嫁啦,
拒依排有野上身,乱讲野

12/19/2003 9:29:00 PM (#374821)

(引用回贴#373172)ASSKY:
(引用内容太长已被省略)
甘啊~~
不知道是什么上了身呢?  是不是给~~~~呵呵~~
大家明白就好咯~~哈哈~~不说白了~~嘻嘻
12/19/2003 9:48:00 PM (#374868)
冬眠状态通行证 ˇ浮躁維維Θ

级别:28
诞生:12/15/2003
我都是双鱼架``当然要发表下拉```
我觉得哩个贴讲得好岩``同我好相附啊``````````
不过喜欢名人果度就极之5岩拉``哈哈``我最中意既是王菲架嘛``嘻嘻```
12/19/2003 10:36:00 PM (#375006)
iaido 该角色已不存在
(引用回贴#374868)ˇ浮躁維維Θ:
不过喜欢名人果度就极之5岩拉``哈哈``我最中意既是王菲架嘛``嘻嘻```

欢迎蒲头!!!鼓掌!!!
12/20/2003 1:57:00 AM (#375532)
(引用回贴#374868)ˇ浮躁維維Θ:

快D讲几时生日,等族长编者按你入册,最好有相睇

12/21/2003 1:11:00 PM (#378329)
“天使男孩” 该角色已不存在
我们为我们是双鱼座的人骄傲!
12/21/2003 1:15:00 PM (#378342)
猪猪Tommy 该角色已不存在
越黎越多……头晕了
12/21/2003 2:08:00 PM (#378517)
我要找到你等你爱我 该角色已不存在
我也是
12/21/2003 4:09:00 PM (#378760)
该角色已不存在
族长啊~ 快D黎啦~又有新鲜既鱼仔仔啵!

今晚唔知系吃清蒸or吃生鱼片……
12/21/2003 4:40:00 PM (#378871)

(引用回贴#378760)树:

我中意吃鱼生~~不过清蒸都唔错,煎或者炸就一般啦~都OK既~
12/21/2003 4:50:00 PM (#378906)
品茗 该角色已不存在
(引用回贴#378871)Кiんg┄_す:

我中意吃鱼生~~不过清蒸都唔错,煎或者炸就一般啦~都OK既~

鱼生我就唔中意吃啦~ 我中意吃清蒸嘎
12/21/2003 5:52:00 PM (#379044)

哗,你甘早就起左身啦,昨晚HIGH唔HIGH啊,讲D野黎听吓啊

12/21/2003 6:22:00 PM (#379088)
品茗 该角色已不存在
(引用回贴#379044)ASSKY:

哗,你甘早就起左身啦,昨晚HIGH唔HIGH啊,讲D野黎听吓啊

唔好系尼度讲埋D野啊!
12/21/2003 6:42:00 PM (#379134)
(引用回贴#379088)品茗:
(引用回贴#379044)ASSKY:

唔好系尼度讲埋D野啊!

甘你想系边度讲啊
12/21/2003 7:59:00 PM (#379319)
品茗 该角色已不存在
乜都唔比讲   尼个系秘密黎嘎~国家机密

讲左要   拉去吃花生仔
12/21/2003 8:28:00 PM (#379391)
你话点米点罗
12/22/2003 10:19:00 AM (#380606)
该角色已不存在
贴张你既脚~~